Η Ζωή "σφάζει" τον Τσίπρα: "Διέλυσε τον ΣΥΡΙΖΑ για χατίρι των δανειστών" - ΒΙΝΤΕΟ

Έντονα μακιγιαρισμένη "τα χώνει" και στον ΠτΔ, Π.Παυλόπουλο

​Δηλητήριο πάλι «στάζει» για τον Αλέξη Τσίπρα η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η άλλοτε πιστή «σύντροφος» του πρωθυπουργού, φαίνεται πως δεν έχει ξεπεράσει όλα όσα έγιναν τους τελευταίους μήνες, που οδήγησαν τελικά στην αποκαθήλωση της από την προεδρία της Βουλής, γι αυτό και συνεχίζει να ασκεί σκληρή κριτική στον κ.Τσίπρα.

Σε νέα της συνέντευξη στο Κυπριακό Κανάλι ΡΙΚ1 και στον Τάσο Τρύφωνος, η πρώην πρόεδρος της Βουλής έντονα μακιγιαριασμένη και φορώντας ένα από τα αγαπημένα της φούξια μπλουζάκια, κατηγορεί τον πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι «ανέλαβε έναντι των δανειστών να διαλύσει και να εκκαθαρίσει το κόμμα του και τη Βουλή, προκειμένου να εφαρμόσει αυτά τα οποία υπέγραψε. Και για αυτό θα κριθεί».

«Ο αυταρχισμός είναι κάτι το οποίο απεχθάνομαι, ακριβώς γιατί είναι κάτι το οποίο έχω υποστεί» προσθέτει.

Η κα Κωνσταντοπούλου εξαπολύει νέα «βέλη» και κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου για όσα συνέβησαν πριν την προκήρυξη των εκλογών του Σεπτεμβρίου, κατηγορώντας τον ότι μιλούσε με τον κ.Τσίπρα για εκλογές, «την ώρα που η πρόεδρος της Βουλής και συνολικά το σώμα του Κοινοβουλίου ήταν στο σκοτάδι».

Αναφορικά με τα μελλοντικά σχέδια της σε σχέση με την πολιτική, η κα Κωνσταντοπούλου αποκάλυψε ότι «υπήρξε μια περίοδος που ήμουν αποφασισμένη να κρατηθώ μακριά από την πολιτική, θεωρώντας ότι είναι μια πολύ ψυχοφθόρα διαδικασία». Ωστόσο, όπως φαίνεται το ξανασκέφτηκε…

Περισσότερα θα μάθουμε την ερχόμενη Πέμπτη, που θα μεταδοθεί η εκπομπή .

ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top