Γκιουλέκας: «Τραγικό το ενδεχόμενο διεξαγωγής ντιμπέιτ»

«Θα αποβεί σε βάρος της παρά��αξης»

Γκιουλέκας: «Τραγικό το ενδεχόμενο διεξαγωγής ντιμπέιτ»

​Αρνητικός στο ενδεχόμενο ενός ντιμπέιτ ανάμεσα στους υποψήφιους προέδρους της ΝΔ εμφανίστηκε ο βουλευτής του κόμματος, Κ. Γκιουλέκας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Πρακτορείο 104,9 Fm.

«Θα ήταν τραγικό αν πηγαίναμε σε ντιμπέιτ. Ευτυχώς που βλέπω ότι εγκαταλείπεται ως ιδέα. Αν οι τέσσερις υποψήφιοι "μονομαχήσουν" τηλεοπτικά θα σημειωθούν εντάσεις, πόλωση, γεγονός που θα αποβεί σε βάρος της ενότητας της παράταξης. Ελλοχεύει ο κίνδυνος να πάμε σε μια διαδικασία που δεν θα τιμά την ιστορία της παράταξης. Ελπίζω να μην συμβεί», είπε.

Ο κ. Γκιουλέκας εξέφρασε τη διαφωνία του και για την ημερομηνία διεξαγωγής των εσωκομματικών εκλογών.

«Όσο περισσότερο αργούμε να φθάσουμε στην αναμέτρηση τόσο περισσότερο υπάρχει κίνδυνος να γίνουν ευτράπελα. Το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί για την εκλογή προέδρου είναι πολύ μεγάλο και οι υποψήφιοι δεν έχουν πλέον τι να πουν. Δεν ενδιαφέρει πολλούς τι θα γίνει· ενδιαφέρει να τελειώνομε γρήγορα. Να κάνουμε λιγότερο θόρυβο, να απασχολήσουμε τον ελληνικό λαό όσο γίνεται λιγότερο», τόνισε.

Τέλος, ο κ. Γκιουλέκας δήλωσε κατηγορηματικά αντίθετος και με τη διαδικασία εκλογής του νέου προέδρου από τη βάση.

«Θα έπρεπε οι ψηφοφόροι να εγγραφούν σε λίστες και να υπογράψουν ένα κείμενο "αρχών και αξιών" για να έχουν το δικαίωμα ψηφοφορίας. Με 2 - 3 ευρώ όποιος θέλει ψηφίζει. Σκεφτείτε εμένα στον Περισσό να εκλέγω το γραμματέα του ΚΚΕ», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top