Δημοσκόπηση ProRata: Προβάδισμα Μεϊμαράκη για την προεδρία στη ΝΔ

Ενδιαφέρον για όσα γίνονται στην αξιωματική αντιπολίτευση εκφράζει το 41%

​Προβάδισμα στον Ε. Μεϊμαράκη δίνει νέα δημοσκόπηση της ProRata για την Εφημερίδα των Συντακτών στην κούρσα για την προεδρία της ΝΔ.

Συγκεκριμένα, στο γενικό δείγμα ως πιθανότερος νικητής για την ηγεσία της ΝΔ, ο κ. Μεϊμαράκης συγκεντρώνει ποσοστό 49% και ακολουθούν ο Α. Τζιτζικώστας με 32%, ο Κ. Μητσοτάκης με 15% και ο Α. Γεωργιάδης με 4%.

Στο ίδιο ερώτημα μεταξύ των ψηφοφόρων της ΝΔ, ο Β. Μεϊμαράκης συγκεντρώνει ποσοστό 55% και έπονται οι Α. Τζιτζικώστας με 25%, ο Κ. Μητσοτάκης με 16% και ο Α. Γεωργιάδης με 4%.

Επίσης το ενδιαφ��ρον των πολιτών για τα εσωκομματικά της ΝΔ είναι αρκετά αυξημένο, με το 41% να δηλώνει ότι τον ενδιαφέρουν οι εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης (22% των ερωτηθέντων απάντησε «αρκετά», και 19% «πολύ»). Αδιάφορο από την άλλη δηλώνει το 59% των ερωτηθέντων με το 43% αυτών να απαντά ότι δεν τον ενδιαφέρουν καθόλου οι εσωκομματικές διαδικασίες στη ΝΔ και το 16% ότι τον ενδιαφέρουν λίγο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top