«Δεν παραιτούμαι» απαντά η Σαββαΐδου σε Τσίπρα-Τσακαλώτο!

Η ΓΓΔΕ τονίζει ότι ο επανέλεγχος δεν αναστέλλει την είσπραξη των ποσών

«Δεν παραιτούμαι» απαντά –μέσω της Real News- η Κατερίνα Σαββαΐδου στον Ευκλείδη Τσακαλώτο που ζήτησε εκ μέρους του πρωθυπουργού να διευκολύνει την κυβέρνηση υποβάλλοντας την παραίτησή της.

Η κα Σαββαΐδου φέρεται να χαρακτηρίζει «περίεργη» την χρονική στιγμή που έγινε γνωστή η εμπλοκή της με τη Δικαιοσύνη, ενώ από τη γ.γ. Δημοσίων Εσόδων επισημαίνουν ότι με τον επανέλεγχο δεν αναστέλλεται η διαδικασία είσπραξης ή βεβαίωσης φόρων που έχουν καταλογιστεί, όπως υποστηρίζεται από διάφορες πλευρές.

«Τα ποσά έχουν βεβαιωθεί. Η εταιρεία είναι υποχρεωμένη να πληρώσει, διαφορετικά θα υποστεί τις προβλεπόμενες εκ του νόμου συνέπειες» τονίζουν χαρακτηριστικά, εξηγώντας ότι σε κάθε περίπτωση η Δικαιοσύνη έχει τ��ν τελευταίο λόγο.

«Η γενική γραμματεία Δημοσίων Εσόδων είναι αυτή που αποφασίζει σε ποιους θα κάνει έλεγχο και σε ποιους όχι. Ως ανεξάρτητη φορολογική Αρχή δεν υποχρεούται να πάρει άδεια από κανέναν» υπογραμμίζουν από τη ΓΓΔΕ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top