Υποθέσεις Πόθεν Έσχες: Ειδικό δικαστήριο ζητά ο Βορίδης-Φλαμπουράρης:Να σταματήσει η συζήτηση

"Να αφήσουμε ανεπηρέαστες τις Επιτροπές της Βουλής"ζήτησε ο υπουργός Επικρατείας

Υποθέσεις Πόθεν Έσχες: Ειδικό δικαστήριο ζητά ο Βορίδης-Φλαμπουράρης:Να σταματήσει η συζήτηση

Την αντίδραση του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη προκάλεσε η τοποθέτηση του βουλευτή της ΝΔ, Μάκη Βορίδη στην Βουλή το βράδυ της Παρασκευής, σχετικά με τα πόθεν έσχες των υπουργών.

Ο κ.Φλαμπουράρης, ο οποίος εμφανίζεται να έχει μετοχές και να μην τις έχει μεταβιβάσει, σύμφωνα με την δήλωση πόθεν έσχες,-γεγονός που παραδέχτηκε και ο ίδιος- εξέφρασε την έκπληξή του για τη διαρκή ενασχόληση της Ν.Δ. με το επίμαχο ζήτημα.

Νωρίτερα ο κ.Βορίδης, για δεύτερη φορά μέσα σε δύο 24ωρα άσκησε σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση για τις συγκεκριμένες υποθέσεις, λέγοντας χαρακτηριστικά «Θα συναινέσει ο διάφανος και ηθικά ανεπίληπτος Αριστερός πρωθυπουργός, ώστε να ελεγχθούν αυτές οι συγκεκριμένες πράξεις; όχι με λόγια, αλλά με … προκαταρκτική και ειδικό δικαστήριο. Θα την ψηφίσετε την πρόταση αυτή για να ελεγχτούν οι συνάδελφοι σας; ναι ή όχι; γιατί αν είναι ...όχι, τότε αφήστε τα π��ρί ηθικού πλεονεκτήματος της Αριστεράς».

«Αν θέλουμε να λάμψει η αλήθεια, πρέπει να αφήσουμε ανεπηρέαστες τις Επιτροπές της Βουλής» υποστήριξε ο υπουργός Επικρατείας, σχολιάζοντας τις δηλώσεις Βορίδη.

«Η Επιτροπή Πόθεν Έσχες δεν έχει συγκληθεί ακόμη, δεν έχει εξετάσει την περίπτωσή μου, δεν με έχει καλέσει» αποκάλυψε, ζητώντας παράλληλα να σταματήσει εδώ αυτή η συζήτηση.

Δείτε επίσης:

Γεωργιάδης στο STAR: Εξεταστική και Ειδικό Δικαστήριο για Φλαμπουράρη!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top