Κουτσούμπας: Παρηγοριά στον άρρωστο τα περί διορθωτικών κινήσεων

"Κότες και λαγοί οι Χρυσαυγίτες στο άκουσμα της Siemens"

Κουτσούμπας: Παρηγοριά στον άρρωστο τα περί διορθωτικών κινήσεων

​«Το πολυνομοσχέδιο έχει αντιλαϊκά προαπαιτούμενα. Τα περί διορθωτικών κινήσεων είναι παρηγοριά στον άρρωστο μέχρι να βγει η ψυχή του. Αν πιάσουν τόπο στην κοινωνική συνείδηση, θα έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος». Αυτό τόνισε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας από το βήμα της Βουλής.

«Όσο πλησιάζει η ώρα της ψήφισης, τόσο δυναμώνετε τα ντεσιμπέλ της προπαγάνδας. Προσπαθείτε να κερδίσετε χρόνο», πρόσθεσε, κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ πως «δεν αμφισβητεί τίποτα από αυτά που παρέλαβε και προσθέτει και άλλα αντιλαϊκά μέτρα».

«Λέτε ότι η τήρηση της δανειακής συμφωνίας και η επιτυχής αξιολόγηση από την τρόικα έχει διεθνή σημασία, γιατί κρίνει την τύχη της αριστερής κυβέρνησης», είπε και πρόσθεσε ότι «τα ίδια λένε πάνω κάτω και οι πολιτικοί σας φίλοι της γαλλικής και ιταλικής σοσιαλδημοκρατίας».

Αναφερόμενος στο χθεσινό επεισόδιο του ΚΚΕ με την Χρυσή Αυγή, ο κ.Κουτσούμπας επανέλαβε όλα όσα είχε πει το κόμμα του. «Δεν βγάζουν τσιμουδιά, κάθονται κότες, γίνονται λαγοί στο άκουσμα της SIEMENS, που ήταν χρηματοδότης του ιδεολογικού τους πατέρα, του Χίτλερ», είπε ο κ.Κουτσούμπας, επισημαίνοντας με νόημα πως «μόνο... παρεμπιπτόντως αναφέρομαι, δεν αξίζει να χαλάς σάλιο γι’ αυτούς τους τύπους».

ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top