Άνω-κάτω η Βουλή: Επειγόντως… κάποιος να βρει τον Σάκη!

«Δεν το πιστεύω ότι είπε όσα είπε χθες» έλεγε ο Γρηγοράκος

Άνω-κάτω για να βρει τον… Σάκη έγινε η Βουλή!

Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος ανέβηκε στο βήμα για να μιλήσει αλλά δεν μπορούσε γιατί... αναζητούσε τον φίλο του τον Σάκη!

«Που είναι ο φίλος μου ο Σάκης; Χάσαμε τον Σάκη ρε γαμώτο. Ο Σάκης είναι συμφοιτητής μου από το Πανεπιστήμιο. Θέλω να μιλήσω για αυτά που είπε χθες. Βρε το Σάκη…» είπε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ο οποίςο ρωτήθηκε από κάποιους συναδέλφους του «τι εστί Σάκης».

«Ο Σάκης, ο Παπαδόπουλος! Είναι συμφοιτητής μου από το Πανεπιστήμιο, είμαστε φίλοι. Ένα χρόνο μεγαλύτερος είναι ο Σάκης αλλά είμαστε φίλοι» εξήγησε ο κ. Γρηγοράκος, με το Κοινοβούλιο να μαθαίνει ότι πρόκειται για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σάκη Παπαδόπουλο.

Το προεδρείο, πάντως, φάνηκε να ενοχλείται από την αναζήτηση του Σάκη και είπε στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ: «Κύριε Γρηγοράκο, καλό είναι χωρίς τον Σάκη να συνεχίσετε την ομολία σας».

Επιμένοντας, ο ίδιος, γύρισε προς το προεδρείο και είπε: «Μα, αυτά που είπε ο Σάκης χθες δεν τα πιστεύω. Δεν περίμενα το Σάκη να τα ��ει αυτά. Ήθελα να δω το Σάκη να του πω “βρε Σάκη μου, πως τα είπες εσύ αυτά;”».

Tελικά, έστω και χωρίς το Σάκη, ο κ. Γρηγοράκος έκανε την τοποθέτησή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top