Είδε παρέλαση, ήπιε Freddo και έβγαλε selfies με τρεις κουκλάρες o Μεϊμαράκης (BINTEO+ΦΩΤΟ)

Στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 103η απελευθέρωση της Βέροιας

​Με...selfies, freddo espresso και χαλαρές κουβεντούλες πέρασε την μέρα του ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος παρακολούθησε στην Βέροια τις εορταστικές εκδηλώσεις για την 103η απελευθέρωση της πόλης.

HH.jpg
vaggelis7.jpg

Ο κ.Μεϊμαράκης, αφού κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο των πεσόντων και είδε από την εξέδρα των επισήμων την παρέλαση μαθητών, μαθητριών και στρατιωτών, πήγε για καφεδάκι με τη νεολαία, ενώ δεν δίστασε να φωτογραφηθεί με οποίον του το ζητούσε!

vaggelis5.jpgvaggelis4.jpg
vaggelis2.jpgSTEFANI.jpg

vaggelis9.jpg

vaggelis6.jpg

«Είναι μια μέρα που μπορούμε να στείλουμε από τη Βέροια μηνύματα ενότητας και αποφασιστικότητας», ανέφερε στις δηλώσεις του, τονίζοντας πως ο πρωθυπουργός θα πρέπει να αφαιρέσει το 23% ΦΠΑ από την Παιδεία και να δώσει στους ένστολους τα χρήματα που τους έχει υποσχεθεί.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να είναι προσεκτική και επιφυλακτική και να μη δεχτεί την κοινή στήριξη των συνόρων μας με την Τουρκία.

«Είναι ώρα να καταλάβουν, ότι τα σύνορά μας είναι ευρωπαϊκά και θα πρέπει να φυλαχθούν από ευρωπαϊκές δυνάμεις και όχι από την Τουρκία», επισήμανε.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top