O Aβραμόπουλος αγγίζει τρυφερά πρόσφυγα με το αγγελούδι του-Συγκινητική ΦΩΤΟ

Απρόσμενη συνάντηση Τσίπρα με τον Επίτροπο Μετανάστευσης

O Aβραμόπουλος αγγίζει τρυφερά πρόσφυγα με το αγγελούδι του-Συγκινητική ΦΩΤΟ

Πάνω στον Δημήτρη Αβραμόπουλο έπεσε ο Αλέξης ��σίπρας με το που πάτησε το πόδι του ξανά στην πατρίδα, επιστρέφοντας από την Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών για το προσφυγικό! Ο Έλληνας πρωθυπουργός συνάντησε τον Επίτροπο Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας, νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας.

tsipras--2-thumb-large.jpg

Τσίπρας-Μουζάλας-Άσελμπορν-Αβραμόπουλος

Η άφιξη του Πρωθυπουργού από την Βελγική πρωτεύουσα, συνέπεσε με την Άφιξη του Ευρωπαίου Επιτρόπου, του Προεδρεύοντα του Συμβουλίου Υπουργών και Υπουργού Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του Λουξεμβούργου κ.Άσελμπορν και του Αναπληρωτή Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής κ.Μουζάλα από την Λέσβο.

Οι δύο άνδρες είχαν μια σύντομη συνομιλία για όλα όσα συζητήθηκαν την Πέμπτη στην Σύνοδο Κορυφής, ενώ κουβέντιασαν και για την επίσκεψη Αβραμόπουλου, Άσελμπορν και Μουζάλα στο πρώτο ελληνικό hotspot στην Λέσβο.

Νωρίτερα, ο κ.Αβραμόπουλος από την Λέσβο δήλωσε στους δημοσιογράφους «Πέρασε χρόνος πολύς, αλλά τώρα τα πράγματα λειτουργούν καλύτερα και θα ήθελα πραγματικά να εκφράσω δημόσια εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής τα συγχαρητήριά μου στην Ελληνική Αστυνομία, το Λιμενικό και τις ελληνικές αρχές για τις προσπάθειες που καταβάλλουν. Από τον Αύγουστο και μετά τα πράγματα πάνε καλύτερα».

CRb84iiVEAAdNRc.jpg
Αβραμόπουλος-Άσελμπορν
CRb85pkUYAADvcI.jpg

CRb85pLUkAAsnpb.jpg

dimitris.jpg
Κατά την επίσκεψη του στο νησί, ο Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πρόσφυγες, που αναζητούν ένα καλύτερο αύριο. Στα φωτογραφικά καρέ που ξεχώρισαν, ήταν το τρυφερό άγγιγμα του κ.Αβραμόπουλου σε έναν πρόσφυγα που είχε στην αγκαλιά του, το αγγελούδι του.
CRb85cwUwAAUtlw.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top