Γεωργιάδης από Σέρρες: «Θέλω τη ΝΔ πολιτικά κυρίαρχη, όπως επί Κωνσταντίνου Καραμανλή»

«Ούτε παράθυρο για συνδιαχείριση του Αιγαίου με την Τουρκία»

Γεωργιάδης από Σέρρες: «Θέλω τη ΝΔ πολιτικά κυρίαρχη, όπως επί Κωνσταντίνου Καραμανλή»

«Θέλω τη ΝΔ πολιτικά κυρίαρχη, όπ��ς ακριβώς την έφτιαξε, τη σχεδίασε και την πραγματοποίησε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στις Σέρρες.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι θέλει τη ΝΔ «πρωταγωνιστή στην πολιτική ζωή και στο επίκεντρο των πολιτικών γεγονότων», επισημαίνοντας πως αυτό θα επιτευχθεί «με ενέργεια, μαχητικότητα, νέα οργανωτική δομή, με άνοιγμα στην κοινωνία, δίνοντας νέες ευκαιρίες στους νέους ανθρώπους αλλά και δίνοντας την ιδεολογική μάχη».

Ο κ. Γεωργιάδης, επ’ ευκαιρία της παρουσίας του στον νομό Σερρών, έκανε ειδική αναφορά στον ιδρυτή της ΝΔ, Κωνσταντίνο Καραμανλή: «Τρέφω πολύ μεγάλο σεβασμό στον Κωνσταντίνο Καραμανλή, όπως όλοι στη ΝΔ και -πιστεύω- όλοι οι Έλληνες. Και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ήταν και μια προσωπικότητα που είχε ξεπεράσει τα στενά όρια της ΝΔ. Θα το θεωρούσα αδιανόητο να μην περάσω από τις Σέρρες».

Τέλος, ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στο θέμα συνδιαχείρισης του Αιγαίου με την Τουρκία που πρότειναν οι Ευρωπαίοι, λέγοντας: «Αυτό δεν μπορεί να γίνει σε καμία περίπτωση. Είναι πάρα πολύ επικίνδυνο πράγμα. Η Τουρκία ψάχνει πολλές δεκαετίες την ευκαιρία για να πατήσει το πόδι στο Αιγαίο και αυτό δεν θα της το επιτρέψουμε».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top