Βρούτσης: Να σταματήσει το παραμύθι με την ηθική ανωτερότητα της Αριστεράς

«Ούτε ηθικά άμεμπτοι είστε κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε αθώες περιστερές»

Βρούτσης: Να σταματήσει το παραμύθι με την ηθική ανωτερότητα της Αριστεράς

Σε οξύ τόνο απευθύνθηκε στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ο Γιάννης Βρούτσης στη Βουλή, αναφερόμενος στα περί ηθικής ανωτερότητας της Αριστεράς που επικαλούνται αρκετοί στις ομιλίες τους.

«Ακούω με προσοχή τη συζήτηση η οποία εξελίσσεται για τα ζητήματα περί ηθικής. Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ να είστε περισσότερο προσεκτικοί και να σέβεστε το σώμα. Ούτε ηθικά άμεμπτοι είστε, ούτε αθώες περιστερές. Ούτε κανείς μέσα στην αίθουσα, θέλει να επιρρίψει λάσπη στον άλλον» είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ.

Όπως επεσήμανε ο ίδιος, τις τελευταίες δύο ημέρες οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ «εξιστορούν το αφήγημα περί ηθικής ανωτερότητας της αριστεράς και ότι όλα τα άλλα κόμματα είναι ταυτισμένα με την ανηθικότητα, με συμφέροντα».

«Ας σταματήσει αυτό το παραμύθι. Και παρελθόν έχετε και ζητήματα τα οποία είναι ανοικτά. Γι΄αυτό αν θέλετε να ισορροπήσει το πολιτικό σύστημα να είστε πιο προσεκτικοί. Μεταξύ μας γνωρίζουμε ότι η ανηθικότητα και όλα τα υπόλοιπα, δεν διατρέχουν μία παράταξη. Είναι θέμα και ανθρώπων και αξιακού συστήματος και συμπεριφοράς. Σταματήστε να έχετε αυτό το μονοπώλιο περί ηθικής» κατέληξε ο κ. Βρούτσης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top