Μαλλιά-κουβάρια έγιναν Συρμαλένιος και Λοβέρδος στη Βουλή!

«Είστε το απολειφάδι του ΠΑΣΟΚ» - «Να μη μιλάνε αυτοί που δεν τους άγγιξε η κρίση»

Μαλλιά-κουβάρια έγιναν Συρμαλένιος και Λοβέρδος στη Βουλή!

Μαλλιά-κουβάρια έγιναν στη Βουλή ο Νίκος Συρμαλένιος και ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια της ομιλίας του επιτέθηκε στο ΠΑΣΟΚ λέγοντας ότι «έχει χάσει τα μεγαλεία του 40% και 45% στα οποία βρισκόταν κάποτε και τώρα δεν ξέρει τι άλλο να κάνει, παρά να λοιδορεί και να φωνασκεί εναντίον μας».

Μάλιστα, μετά από αντιδράσεις βουλευτών του ΠΑΣΟΚ έκανε ακόμη πιο «καυστικό» το λόγο του: «Έχουμε πάρει τον λαϊκό κόσμο του ΠΑΣΟΚ και αυτό σας πονάει. Οι εργαζόμενοι, τα φτωχά στρώματα, οι αγρότες, η νεολαία, αυτοί ψήφιζαν αριστερά και πίστεψαν στο ΠΑΣΟΚ του ‘81 του Ανδρέα Παπανδρέου, το οποίο μεταλλάχθηκε και έγινε ένα κόμμα εξουσίας, διαπλεκόμενο και ένα κόμμα του οποίου εσείς είσαστε τώρα το απολειφάδι».

Μόλις τελείωσε την ομιλία του, ο Ανδρέας Λοβέρδος ζήτησε το λόγο προειδοποιώντας ότι «δεν μπορεί οποιοσδήποτε να κάνει ό,τι θέλει σε αυτή την αίθουσα» και τόνισε ότι δεν θα πρέπει να ερμηνεύεται ως αδυναμία η ήπια πολιτική στάση του ΠΑΣΟΚ.

«Πρέπει να σέβεσαι τον συνομιλητή σου για να σε σέβεται και αυτός» είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για να προσθέσει με αιχμές: «Δεν μπορεί να μιλούν συνάδελφοι με τρόπο ιταμό κατά προσώπων και κομμάτων που το έχουν παλέψει, ειδικά στα χρόνια της κρίσης. Και ειδικά αν -όπως προκύπτει από τα πόθεν έσχες τους- η κρίση χτύπησε όλη την Ελλάδα εκτός από αυτούς».

«Λίγος σεβασμός» κατέληξε ο κ. Λοβέρδος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top