Στην ελληνική Βουλή θα μιλήσει ο Φρανσουά Ολάντ

Έρχεται την Παρασκευή στην Αθήνα

Στην ελληνική Βουλή θα μιλήσει ο Φρανσουά Ολάντ

​Στην ελληνική Βουλή και σε ειδική συνεδρίαση θα μιλήσει ο Γάλλος Πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου στις 12:00 το μεσημέρι, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής του στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την επίσκεψη του κ. Ολάντ θα τηρηθεί από την ελληνική Βουλή το πρωτόκολλο που τηρείται σε όλες τις επίσημες επισκέψεις ξένων ηγετών.

Μάλιστα αναμένεται ο κ. Ολάντ να μιλήσει στη Βουλή, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Π. Παυλόπουλου, του πρωθυπουργού, των αρχηγών των κομμάτων και των μελών της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, όπως ανακοινώθηκε από το Μέγαρο των Ηλυσίων, ο Γάλλος πρόεδρος θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα την Πέμπτη 22 και την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, κατά τη διάρκεια της οποίας θα μιλήσει και στην ελληνική Βουλή.

Την Πέμπτη θα παρακαθήσει σε δείπνο με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την Παρασκευή θα έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό.

Ο κ. Ολάντ είχε αναγγείλει την επίσκεψή του στην Ελλάδα στο τηλεγράφημα που έστειλε στον Α. Τσίπρα στις 22 Σεπτεμβρίου για να τον συγχαρεί για τη νίκη του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top