«Ψήνεται» συνεργασία ΠΑΣΟΚ – Ποταμιού

Θετικά τοποθετήθηκαν Κωνσταντινόπουλος – Λυκούδης

«Ψήνεται» συνεργασία ΠΑΣΟΚ – Ποταμιού

​Θετικοί δήλωσαν στο ενδεχόμενο συνεργασίας ΠΑΣΟΚ – Ποταμιού ο Ο. Κωνσταντινόπουλος και ο Σπ. Λυκούδης.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στο Πρακτορείο Fm τόνισε ότι είναι θετικός στη συνεργασία με το Ποτάμι, προσθέτοντας ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για τη συγκρότηση του χώρου της σοσιαλδημοκρατίας.

Όπως είπε, πρέπει όλοι μαζί να κάνουν το πρώτο βήμα για τη δημιουργία της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης που θα περιλαμβάνει το ΠΑΣΟΚ, το Ποτάμι και τη ΔΗΜΑΡ.

«Όμως πρέπει όλοι μαζί να αποφασίσουμε το πολιτικό διακύβευμα. Να υπάρξει ο μετασχηματισμός αυτών των κομμάτων σε μια μεγάλη παράταξη. Η χώρα τώρα έχει ανάγκη αυτό τον χώρο της σοσιαλδημοκρατίας όσο ποτέ άλλοτε. Να αφήσουμε τις συζητήσεις που αφορούν τα πρόσωπα. Πρέπει να καταλάβουμε ότι πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με βάση τις πολιτικές. Πρέπει να δούμε το πρόσφατο παρελθόν, τι συνέβη για να δούμε τι λάθη δεν πρέπει να ξανακάνουμε», τόνισε.

Στο ίδιο κλίμα και ο βουλευτής του Ποταμιού, Σ. Λυκούδης, ο οποίος μιλώντας στον ίδιο σταθμό συμφώνησε ότι ήρθε η ώρα για να ανοίξει η συζήτηση για τη δημιουργία του χώρου της σοσιαλδημοκρατίας.

«Οι δύο χώροι δεν είναι τόσο πολύ μακριά και μπορεί να βρεθεί ένας κοινός τόπος. Η χώρα έχει ανάγκη να ορθοποδήσει και γι' αυτό η συζήτηση για το ενδεχόμενο συνεργασίας είναι επίκαιρη. Οι προσπάθειες που θα γίνουν δεν θα πρέπει να βασιστούν στη λογική της "συγκόλλησης". Δεν μπορεί να υπάρξει η λογική της συγκόλλησης, είμαστε 4 εσείς 6 πάμε να γίνουμε 10», είπε.

Σημείωσε τέλος ότι θα πρέπει να γίνει μια προσπάθεια αναγέννησης, ώστε να αποτραπεί το ενδεχόμενο αποτυχίας, μιας και στο παρελθόν έγιναν πολλές παρόμοιες προσπάθειες που όμως απέτυχαν παταγωδώς.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top