Στην αντεπίθεση η Αυγή: «Ο Βαρουφάκης ζητά 55.000 ευρώ για κάθε διάλεξή του»

Φουντώνει ο… πόλεμος με τον πρώην υπουργό Οικονομικών

Στην αντεπίθεση η Αυγή: «Ο Βαρουφάκης ζητά 55.000 ευρώ για κάθε διάλεξή του»

​Στην αντεπίθεση περνά σήμερα η εφημερίδα «Αυγή», μετά από τα απανωτά… χτυπήματα του Γ. Βαρουφάκη εναντίον της κυβέρνησης και του ίδιου του Α. Τσίπρα μέσα από συνεντεύξεις του σε ξένα μέσα.

Η εφημερίδα λοιπόν… «καρφώνει» τον πρώην υπουργό Οικονομικών, αναπαράγοντας ρεπορτάζ της γαλλικής κρατικής τηλεόρασης, σύμφωνα με το οποίο παίρνει 55.000 ευρώ για να μιλήσει σε κάποια εκδήλωση, συνέδριο ή φόρουμ στο εξωτερικό.

Σ’ αυτά προτίθενται ακόμα τα αεροπορικά εισιτήρια, η διαμονή πάντα σε πεντάστερο ξενοδοχείο και φυσικά τα υπόλοιπα έξοδα διαμονής του.

avgi-dialeksi-708.jpg

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ της γαλλικής τηλεόρασης ανάλογες τιμές για να κάνουν μία διάλεξη παίρνουν ο Ντανιέλ Κον Μπεντίτ, ο πρώην πρωθυπουργός της Γαλλίας, Φρανσουά Φιγιόν, ο πρώην πρωθυπουργός της Γερμανίας, Γκέρχαρντ Σρέντερ, ενώ υψηλότερο είναι το… κασέ τόσο του Τόνι Μπλερ, όσο και του Γκόρντον Μπράουν.

Κανείς πάντως δεν ξεπερνά τον πρώην πρόεδρο της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί, ο οποίος για κάθε ομιλία του παίρνει 165.000 ευρώ και στη διάθεσή του έχει ιδιωτικό αεροπλάνο για τη μεταφορά του, σουίτα σε πεντάστερο ξενοδοχείο, ενώ καλύπτονται και τα έξοδα πέντε συνεργατών του που τον συνοδεύουν πάντα στα επαγγελματικά του ταξίδια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top