Πόση παρακμή πια ΕΛΕΟΣ: Παραλίγο ξύλο στην Βουλή-Βρισιές, απειλές και φωνές-ΒΙΝΤΕΟ

Τρία έντονα στιγμιότυπα ντροπής που δεν κατέγραψαν οι κάμερες

Πόση παρακμή πια ΕΛΕΟΣ: Παραλίγο ξύλο στην Βουλή-Βρισιές, απειλές και φωνές-ΒΙΝΤΕΟ

​Πανδαιμόνιο επικράτησε αργά το απόγευμα της Πέμπτης στην Βουλή κατά την διάρκεια της συζήτησης για το Πολυνομοσχέδιο. Σημειώθηκε τέτοια ένταση μεταξύ βουλευτών της Χρυσής Αυγής και του ΚΚΕ, που ο Γιώργος Βαρεμένος, ο οποίος προήδρευε, αναγκάστηκε να... καλέσει τον φρούραρχο για να επιβληθεί η τάξη στο ναό της Δημοκρατίας, γεγονός που συνέβη πρώτη φορά στα χρόνια της μεταπολίτευσης!

LAGOS.jpgXAMOS.jpg
XAOS.jpgXAOS2.jpg

Εκτός από το μπάχαλο που προκλήθηκε με τους Χρυσαυγίτες βουλευτές, οι οποίοι ούρλιαζαν και είχαν σηκωθεί όρθιοι, και την αποχώρηση των βουλευτών του ΚΚΕ, εικόνες ντροπής σημειώθηκαν και με άλλα μέλη του ελληνικού κοινοβουλίου από άλλα κόμματα!

LAGOS6.jpg

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιός βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα. Όπως είπε στο κεντρικό δελτίο του Star Channel και στην Μάρα Ζαχαρέα, ο κοινοβουλευτικός συντάκτης του σταθμού, Α.Αντωνόπουλος, «ο κ.Μανιός ήταν στο καφενείο, όταν άκουσε τις φωνές των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Στην προσπάθεια του να παρέμβει για να καταλαγιάσουν τα πνεύματα, τον πλησίασαν η κα Σ.Βούλτεψη και ο κ.Γ.Βρούτσης από τη ΝΔ και τον παρότρυναν να φύγει για να μην τον... χτυπήσει ο Γ.Λαγός!».

Έντονο στιγμιότυπο σημειώθηκε ανάμεσα στον βουλευτή του ΚΚΕ κ.Χρήστο Κατσώτη και την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτα Δριτσέλη, όταν ο πρώτος έπεσε κατά λάθος πάνω στην δεύτερη, βγαίνοντας από την αίθουσα της Ολομέλειας. «Γιατί τους δίνετε αφορμές να τα κάνουν όλα αυτά;» τον ρώτησε η κα Δριτσέλη, με τον κ.Κατσιώτη φανερά εκνευρισμένο να την σπρώχνει κατά κάποιο τρόπο, λέγοντας της, ότι «εσείς φταίτε που τους έχετε νομιμοποιήσει εδώ πέρα».

Εκρηκτικό διάλογο είχαν όμως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, και ο Γιάνης Λαγός με τον Πάνο Σκουρλέτη. Όταν ο κ.Λαγός γύρισε προς τα υπουργικά έδρανα, απευθύνθηκε προς τον υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης και του είπε «τράβα έξω ρε», τότε ο κ.Σκουρλέτης έκπληκτος του απάντησε «εγώ να πάω έξω; Eσύ νας πας να πουλήσεις προστασία σε... κανένα ξενοδοχείο» .

LAGOS3.jpgLAGOS4.jpg
SKOU.jpg

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top