Σύνοδος Κορυφής: Πηγαδάκι Τσίπρα-Μέρκελ.Προβληματισμένος ο Έλληνας πρωθυπουργός

Στην άλλη άκρη ο φιλέλληνας Γιούνκερ στην αναμνηστική φωτογραφία

Σύνοδος Κορυφής: Πηγαδάκι Τσίπρα-Μέρκελ.Προβληματισμένος ο Έλληνας πρωθυπουργός

​Σύντομη συνάντηση με την καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας πριν από την έναρξη της Συνόδου Κορυφής για το προσφυγικό.

Όπως μπορείτε να δείτε και στην φωτογραφία που ακολουθεί, ο κ.Τσίπρας κοιτάει σκεπτικός κάποια έγγραφα και συνομιλεί με την καγκελάριο της Γερμανίας, η οποία φαίνεται από τις κινήσεις των χεριών της, να του δίνει εξηγήσεις για κάποιο θέμα.

sinodos3.jpg

Ο Έλληνας πρωθυπουργός έκανε πηγαδάκι πριν την Σύνοδο με τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ αλλά και τον πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, με τον οποίο είχε συνάντηση νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης για το προσφυγικό και την συμμετοχή του Ευρωκοινοβουλίου στην αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος.

sinodos5.jpg

Επίσης, ο κ.Τσίπρας είχε σύντομη συνάντηση και με τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ο οποίος πρότεινε την Τετάρτη κοινές π��ριπολίες Ελλάδας-Τουρκίας στο Αιγαίο για την αντιμετώπιση του προσφυγικού. Στην κουβέντα τους συμμετείχε όπως φαίνεται και στην φωτογραφία που ακολουθεί και ο κ.Σουλτς.

sinodos4.jpg

Τέλος στην αναμνηστική φωτογραφία της Συνόδου Κορυφής, ο κ.Τσίπρας φαίνεται να απολαμβάνει τα χωρατά των κκ Ολάντ και Σουλτς, ενώ η κα Μέρκελ και ο κ.Γιούνκερ βρίσκονται πολύ μακριά τους στην άλλη άκρη, χωρίς... πολλή διάθεση για αστεία!


los.jpg
Δείτε επίσης:

Τσίπρας στη Σύνοδο Κορυφής:Πρέπει να βρούμε λύση για την ανθρωπιστική προσφυγική κρίση

Συνάντηση Τσίπρα - Σουλτς: Η αξιολόγηση του προγράμματος και οι πρόσφυγες στο επίκεντρο

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top