ΜΠΑΧΑΛΟ στην Βουλή: Πρώτη φορά μετά το 1974 φώναξαν τον φρούραρχο να τους χωρίσει!ΒΙΝΤΕΟ

Απίστευτη φρασεολογία από τον Λαγό-Αποχώρησε το ΚΚΕ-Διακόπηκε η συνεδρίαση

ΜΠΑΧΑΛΟ στην Βουλή: Πρώτη φορά μετά το 1974 φώναξαν τον φρούραρχο να τους χωρίσει!ΒΙΝΤΕΟ

​"Μαλλιά κουβάρια" έγιναν πριν από λίγα λεπτά στην Βουλή κατά την διάρκεια της συζήτησης για το Πολυνομοσχέδιο. Η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου, ενώ ο Γιώργος Βαρεμένος, ο οποίος προεδρεύει στην Ολομέλεια, αναγκάστηκε να διακόψει την συνεδρίαση, ζητώντας μάλιστα την... συνδρομή του Φρούραρχου για να συνετίσει τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιάννη Λαγό.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ.Λαγός κατηγόρησε το ΚΚΕ ότι δεν δέχεται έλεγχο στα οικονομικά του και χρησιμοποίησε σκληρούς χαρακτηρισμούς. Αυτό προκάλεσε την αντίδραση των βουλευτών του ΚΚΕ, οι οποίοι σηκώθηκαν όρθιοι και άρχισαν να φωνάζουν. Τότε εκείνος ανταπάντησε και επικράτησε μπάχαλο.

«Φύγετε από δω… τσιράκια του συστήματος. Όταν τα συντρόφια του ΚΚΕ μας πουν σε ποια offshore έχουν πουλήσει τον ραδιοφωνικό σταθμό και τον τηλεοπτικό σταθμό που είχαν τότε, να ξαναμιλήσουν. Δώσε μου τα στοιχεία που τα πούλησες... Συντρόφια 9,5% η Χρυσή Αυγή στον Πειραιά, δεν πήγατε καλά» τους είπε ο κ.Λαγός στην συνέχεια,προκαλώντας μεγάλη ένταση στην Βουλή και ειδικά στα κοινοβουλευτικά έδρανα του ΚΚΕ (Βίντεο χρόνος περίπου 01:10).

Τα αίματα άναψαν τόσο, που ο κ.Βαρεμένος ζητούσε επιμόνως να κλείσουν τα μικρόφωνα.

Στην συνέχεια οι βουλευτές του ΚΚΕ αποχώρησαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας, ενώ οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής σηκώθηκαν όρθιοι, φώναζαν και χειροκροτούσαν με τον κ.Λαγό να φωνάζει εν εξάλλω πως «εμάς δεν μας φόβισαν διώξεις, κυνηγητά κουκουλοφόροι, μασκοφόροι που μας πήγαιναν μέσα, δεν θα μας φοβίσουν τα τσιράκια του συστήματος, ούτε εσείς που είστε εκεί πάνω και προσπαθείτε να μας κόψετε την ομιλία».

«Να έρθει ο φρούραρχος... Μπορούμε να καλέσουμε τον φρούραρχο; διακόπτουμε για πέντε λεπτά» είπε στην συνέχεια ο κ.Βαρεμένος.

Στα υπουργικά έδρανα ο Πάνος Σκουρλέτης και η Θεανώ Φωτίου διαμαρτύρονταν έντονα, ενώ ο κ.Βαρεμένος αναγκάστηκε να διακόψει την συνεδρίαση για λίγα λεπτά.

ΒΙΝΤΕΟ ΒΟΥΛΗ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top