Full in love ο υπουργός: Στα σύννεφα ο Χουλιαράκης όταν έχει στην αγκαλιά του την Κωνσταντίνα

Ποια είναι η μελαχρινή κυρία με τις αφέλειες που τον χαλαρώνει από τις διαπραγματεύσεις

Full in love ο υπουργός: Στα σύννεφα ο Χουλιαράκης όταν έχει στην αγκαλιά του την Κωνσταντίνα

​Μια γοητευτική μελαχρινή με αφέλειες έχει κλέψει την καρδιά του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Γιώργου Χουλιαράκη. Η Κωνσταντίνα Κιντώνη είναι η γυναίκα που… χαλαρώνει τον υπουργό από τις διαπραγματεύσεις, τα μέτρα, τα ισοδύναμα και τους εταίρους.

xouliarakis.jpg

H κα Κιντώνη δεν "ξεφύτρωσε" στην ζωή του υπουργού από το πουθενά, αντιθέτως ξέρει πολύ καλά πρόσωπα και πράγματα, ενώ παίζει στα δάχτυλα θέματα οικονομικά και κυβερνητικά. Η αγαπημένη του κυρίου Χουλιαράκη ήταν γραμματέας του Αλέξη Τσίπρα και μέλος της διαπραγματευτικής ομάδας της χώρας μας, που ταξίδευε τακτικά Βρυξέλλες και Παρίσι, για συναντήσεις με τους εκπροσώπους των «θεσμών» για την επίτευξη μιας συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και δανειστών.

Πληροφορίες λένε, πως κάπου ανάμεσα στα «πήγαινε έλα» με τους εταίρους και τις συζητήσεις για προαπαιτούμενα, δόσεις και μεταρρυθμίσεις αναπτύχθηκε το ειδύλλιο.

Μπορεί για τους περισσότερους Έλληνες οι Βρυξέλλες να προκαλούν μια αποστροφή λόγω … των μνημονίων και των συνεδριάσεων των Eurogroup, ωστόσο στο κοινό άλμπουμ του κ.Χουλιαράκη και της κας Κιντώνη θα υπάρχουν πολλές τρυφερές φωτογραφίες με φόντο την βελγική πρωτεύουσα.

zevgos.jpg

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο τους είναι ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι, με την κομψή κα Κιντώνη να λέγεται π��ς έχει βρει το κουμπί του υπουργού.

Η Κωνσταντίνα Κιντώνη, ήταν μάλιστα από τους πρώτους που έσπευσαν να συγχαρούν τον κύριο Χουλιαράκη μέσα στο Προεδρικό Μέγαρο λίγα μόλις λεπτά μετά την ορκωμοσία του, ενώ δίπλα του ήταν και στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.

Πριν αφοσιωθεί στον κ.Χουλιαράκη, η κα Κιντώνη υπήρξε το "alter ego" του Τσίπρα. Για μεγάλο διάστημα ήταν ουσιαστικά… τα μάτια και τα αυτιά του πρωθυπουργού στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Πλέον η κα Κιντώνη έχει μάτια μόνο για τον κύριο Χουλιαράκη και όπως φαίνεται από την φωτογραφία τα αισθήματα είναι αμοιβαία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top