Θεοδωράκης: Αυτή η κυβέρνηση δεν θα μακροημερεύσει

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση από το ΠΟΤΑΜΙ

Θεοδωράκης: Αυτή η κυβέρνηση δεν θα μακροημερεύσει

​Επίθεση στην κυβέρνηση ότι με την καταστροφική πολιτική της οδήγησε σε νέα λουκέτα και ύφεση εξαπέλυσε το Ποτάμι.

«Οι διεθνείς οργανισμοί προέβλεπαν ότι οι στερήσεις του ελληνικού λαού θα οδηγήσουν σε ανάπτυξη το 2015 και το 2016, η καταστροφική πολιτική όμως των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ οδήγησε σε νέα λουκέτα και νέα ύφεση. Αυτά αντιστοιχούν σε εκατοντάδες χιλιάδες χαμένες θέσεις εργασίας και εκατοντάδες εκατομμύρια μείον στα ασφαλιστικά ταμεία» επεσήμανε.

Σύμφωνα με το ΠΟΤΑΜΙ, η Ιρλανδία, που μπήκε αργότερα από μας σε μνημόνιο και βγήκε νωρίτερα, ανακοινώνει στον προϋπολογισμό που κατέθεσε για το 2016 αυξήσεις, ωστόσο στην Ελλάδα «συνεχίζουμε να πληρώνουμε ακριβά το κόστος του λαϊκισμού».

Θεοδωράκης: Αυτή η κυβέρνηση δεν θα μακροημερεύσει

Εν τω μεταξύ, σε συνέντευξη που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης στο Star Κεντρικής Ελλάδας, ο επικεφαλής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ Σταύρος Θεοδωράκης εκτίμησε ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν θα μακροημερεύσει.

«Δεν εννοώ αυτή η Βουλή, εννοώ αυτή η κυβέρνηση… Δηλαδή μόλις φανεί ότι δεν μπορεί να φέρει εις πέρας τα στοιχειώδη πράγματα, θα συρθούμε σε καινούργιους ανασχηματισμούς, σε καινούργιες κυβερνήσεις με την ελπίδα να πάρει χρόνο ο Αλέξης Τσίπρας μέχρι να αποδειχθεί ότι η επόμενη κυβέρνησή του δεν μπορεί», είπε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος επεσήμανε ότι το Ποτάμι «στη Βουλή θα ψηφίσει τα μέτρα που αφορούν την πάταξη της φοροδιαφυγής» και κάλεσε όλα τα κόμματα να ενωθούν και να στηρίξουν τα αυστηρά μέτρα που επιβάλλει η Ευρώπη για τη φοροδιαφυγή.

Παράλληλα επέρριψε ευθύνες προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα, που άργησε, όπως είπε, να φέρει μια συμφωνία με τους εταίρους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top