Γεωργιάδης στο STAR: Εξεταστική και Ειδικό Δικαστήριο για Φλαμπουράρη!

«Θα χάσει τον ύπνο του ο Τσίπρας με εμένα αρχηγό»

Γεωργιάδης στο STAR: Εξεταστική και Ειδικό Δικαστήριο για Φλαμπουράρη!
«Όλοι οι υποψήφιοι είμαστε φίλοι και η εικόνα η προχθεσινή έχει τελειώσει».
Με αυτή τη φράση ο Άδωνις Γεωργιάδης επεχείρησε να βάλει «τελεία και παύλα» στο περιστατικό στην συνεδρίαση της ΚΕΦΕ του κόμματος που προκάλεσε αίσθηση.
Όπως εξήγησε ο ίδιος μιλώντας στο STAR και την εκπομπή Live U, «καμιά φορά στις οικογένειες λέγεται και καμιά κουβέντα παραπάνω. Εγώ τα έχω ήδη ξεχάσει».
Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε πως στις εκλογές της ΝΔ θα μπορεί να ψηφίσει όλος ο κόσμος και συγκεκριμένα «όποιος είναι εγγεγραμμένος στους εκλογικούς καταλόγους», ενώ επεσήμανε ότι τα εκλογικά κέντρα θα είναι περίπου 1.350 σε όλη τη χώρα.
Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ ξεκαθάρισε ότι «δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο διάσπασης του κόμματος» και αντίθετα προέβλεψε ότι «θα γυρίσουν και αυτοί που είχαν φύγει».
Σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους, εξάλλου, επιτέθηκε στον Αλέκο Φλαμπουράρη και τον Αλέξη Τσίπρα για το θέμα του πόθεν έσχες του υπουργού Επικρατείας.
«Είχε πει ψέματα προ των εκλογών ότι τα έχει κάνει όλα σύννομα και τον είχε καλύψει και ο κ. Τσίπρας, λέγοντας ότι είναι επαρκείς οι εξηγήσεις του. Τώρα αποδεικνύεται ότι είχε ψευδές πόθεν έσχες. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να γίνει εξεταστική, να πάμε τον κ. Φλαμπουράρη στο Ειδικό Δικαστήριο και να εκπέσει όλων των αξιωμάτων. Γιατί αυτό που έχει κάνει είναι κακούργημα και τον κάλυπτε προεκλογικά ο κ. Τσίπρας» είπε ο κ. Γεωργιάδης.
Τέλος, υποσχέθηκε ότι αν βγει ο ίδιος αρχηγός, ο κ. Τσίπρας «θα χάσει τον ύπνο του».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top