Για να… εκδικηθούν την Ζωή, σβήνουν κάθε τι δικό της ακόμη και από το site της Βουλής!

Έκαναν delete σε ότι μπάνερ έφερε την υπογραφή της!

Για να… εκδικηθούν την Ζωή, σβήνουν κάθε τι δικό της ακόμη και από το site της Βουλής!

​Ο Δημήτρης Μητροπάνος και ο Λάκης Παπαδόπουλος για να εκδικηθούν… έσκιζαν φωτογραφίες και ζωγραφιές, έκαιγαν γράμματα, πέταγαν ενθύμια και δώρα, έβαφαν κουρτίνες, το νέο προεδρείο της Βουλής, προφανώς θέλοντας να «πάρει» το αίμα του πίσω για όλα τα «καψόνια» που τράβηξαν οι βουλευτές από την Ζωή Κωνσταντοπούλου το προηγούμενο διάστημα, «ξήλωσε» ότι θύμιζε την πρώην πρόεδρο της Βουλής από την επίσημη ιστοσελίδα του Κοινοβουλίου!

Πιο συγκεκριμένα, ότι μπάνερ υπήρχε στην ιστοσελίδα της Βουλής, που έφερε την υπογραφή της Ζωής, -όπως για παράδειγμα παραπομπές σε έργα (Εκθέσεις, πορίσματα κλπ) Επιτροπών που είχε συγκροτήσει η ίδια-, διαγράφηκε και πλέον δεν υπάρχει!

Όσο ήταν πρόεδρος της Βουλής, η κα Κωνσταντοπούλου είχε δώσει εντολή να τοποθετηθούν σε περίοπτη θέση στην εν λόγω ιστοσελίδα το προκαταρκτικό Πόρισμα της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους, σύνδεση με ιστοσελίδα πολιτών που είχαν συγκροτήσει Πρωτοβουλία Στήριξης της επίμαχης αυτής Επιτροπής, καθώς και το πόρισμα της εξεταστικής Επιτροπής για την υπόθεση Siemens. Αυτά έβλεπε στα αριστερά της οθόνης όποιος επισκέπτονταν την επίσημη σελίδα του ελληνικού Κοινοβουλίου μέχρι... ��ήμερα το πρωί.

Από νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης, όμως, και προφανώς κατόπιν εντολής του Προεδρείου της νέας περιόδου, όλα αυτά που έφεραν την προσωπική υπογραφή της Κωνσταντοπούλου, «ξηλώθηκαν».

Μπορεί να μην γνωρίζουμε ακόμη, αν η πρώην πρόεδρος της Βουλής έχει πάρει χαμπάρι της αλλαγές, το σίγουρο είναι ότι μόλις το δει, θα αναφωνήσει 5-6 φορές την γνωστή φράση... «τι είπατε;»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top