Διακόπτει την περιοδεία του ο Άδωνις: Επειγόντως να συναντηθούμε οι 4 υποψήφιοι

«Συγνώμη από όλον τον κόσμο για τη χθεσινή εικόνα της ΝΔ»

Διακόπτει την περιοδεία του ο Άδωνις: Επειγόντως να συναντηθούμε οι 4 υποψήφιοι

«Θέλω να ζητήσω συγνώμη από όλο τον κόσμο ως υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ για την εικόνα που έδωσε χθες η ΝΔ. Δεν είναι αυτά τα προβλήματα του κόσμου και δεν είναι αυτή η ΝΔ που θέλουμε» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης σε παρέμβασή του στην πρωινή εκπομπή του Mega.

«Διακόπτω την περιοδεία μου και ζητώ συνάντηση των 4 υποψηφίων πριν την συνεδρίαση της ΚΟ. Να κάτσουμε σε ένα τραπέζι και να λυθούν όλα τα διαδικαστικά σήμερα και να σταματήσει αυτή η ντροπιαστική εικόνα» επεσήμανε ο κ. Γεωργιάδης.

Όπως τόνισε ο ίδιος, «δεν μπορεί την ώρα που ο κ. Τσίπρας χάνει έναν βουλευτή, την ώρα που φέρνει τα χειρότερα μέτρα όλων των εποχών, που έχει 2 υπουργούς του που τους έχουν πιάσει με ψευδές πόθεν έσχες, που καταρρέει όλο το λεγόμενο εναλλακτικό πρόγραμμα με το οποίο κέρδισε τις εκλογές κοροϊδεύοντας τους Έλληνες, η ΝΔ αντί να ασχολείται με την αντιπολίτευση στον κ. Τσίπρα, ασχολείται με τι γαλλικά είπε ο πρόεδρος του κόμματος, αν τα παίρνει ο γενικός διευθυντής ή όχι, αν ο γραμματέας βοηθάει τον έναν ή τον άλλο».

«Είμαστε 4 φίλοι, πάνω απ’ όλα μας ενδιαφέρει η ενότητα της παράταξης» επεσήμανε ο κ. Γεωργιάδης, ο οποίος απαντώντας στο γιατί κάνει δημόσια πρόσκληση αντί να μιλήσει τηλεφωνικά με τους συνυποψηφίους του, είπε πως «εδώ που φτάσαμε καλύτερα να γίνουν όλα δημόσια».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top