Μένει τελικά στους ΑΝΕΛ ο Ν. Νικολόπουλος, αλλά επιφυλάσσεται για τα ποαπαιτούμενα

Για να μην… διαταράξει την κυβερνητική ισορροπία

​Μένει μέχρι να… φύγει τελικά ο Ν. Νικολόπουλος, ο οποίος εκεί που περιμέναμε ότι θα ανακοινώσει την ανεξαρτητοποίηση του από τους ΑΝΕΛ, οργάνωσε ολόκληρη συνέντευξη Τύπου για να μας πει ότι τελικά μένει… προς το παρόν.

Όπως είπε, αποφάσισε τελικά να μείνει στους ΑΝΕΛ για να μην διαταράξει την κυβερνητική ισορροπία, παρ’ όλ’ αυτά άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το μέλλον, ακόμα ��αι αυτό της αυτόνομης καθόδου στις εκλογές, όποτε αυτές γίνουν.

Σε ανακοίνωση μάλιστα της 5ης Εθνικής Συνδιάσκεψης του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, αναφέρεται ότι «το κόμμα εκφράζει την απόλυτη εμπιστοσύνη του στον κ. Νικολόπουλο, ο οποίος δήλωσε ότι θα παραμείνει προς το παρόν μέλος της ΚΟ των ΑΝΕΛ για να μη διαταραχθούν οι κοινοβουλευτικές και πολιτικές ισορροπίες, αλλά και για να μη δοθεί η εντύπωση ρωγμών στην κυβερνητική πλειοψηφία, υπό την προϋπόθεση όμως της τήρησης των υπεσχημένων προς το λαό».

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται επίσης ότι στις επόμενες εκλογές το κόμμα θα κατέβει αυτόνομο, ενώ τονίζεται ότι οι αποφάσεις του δεν θα καθορίζονται πλέον από τις αποφάσεις του Π. Καμμένου, αλλά θα συνεργάζεται με τους ΑΝΕΛ και τον ΣΥΡΙΖΑ, ως ανεξάρτητοι, ισότιμοι εταίροι, χωρίς ανταλλάγματα.

Μάλιστα ο κ. Νικολόπουλος δεν παρέλειψε με καυστικό τρόπο να αναφερθεί και στο περιβόητο, ομοφοβικό tweet για τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου Ξαβιέρ Μπέτελ που είχε κάνει το 2014, λέγοντας:

«Κουμπάρος στο Λουξεμβούργο δεν μπορούσα να γίνω και δεν θα γίνω ποτέ».

Δείτε τις δηλώσεις Νικολόπουλου και άλλων πολιτικών για το πολυνομοσχέδιο στο ΒΙΝΤΕΟ του STAR

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top