«Καταιγίδα» τα σχόλια στη δημόσια διαβούλευση για το πολυνομοσχέδιο

Τα περισσότερα για τις ρυθμίσεις για το ασφαλιστικό

«Καταιγίδα» τα σχόλια στη δημόσια διαβούλευση για το πολυνομοσχέδιο
Με καταιγιστικό ρυθμό ανέβαιναν στη Διαύγεια τα σχόλια των πολιτών, μόλις έγινε γνωστό το πολυνομοσχέδιο.

Τα περισσότερα, αρνητικά, σχόλια στο σχέδιο νόμου με τη πρώτη φουρνιά μέτρων συγκέντρωσε το άρθρο 11 για το Ταμείο Ασφάλισης των ελευθέρων επαγγελματιών

Φορολογούμενη επισημαίνει: «Για ποιόν λόγο να συνεχίσουμε να χρηματοδοτούμε την μαύρη τρύπα του χρέους σας;». Ένας άλλος γράφει «ΟΝΕΙΔΟΣ!» και τρίτος σημειώνει: «Μην περιμένετε είσπραξη έστω και ενός ευρώ» .

Σχολιάσθηκε όμως και η ολιγόωρη διάρκεια της ανάρτησης: «Διαβούλευση μιας ημέρας δεν την λες και ακριβώς διαβούλευση αλλά εμπαιγμό».

Έντονες οι αντιδράσεις και από τους μηχανικούς: «Καλά δεν υπάρχει κάποιος στη κυβέρνηση να κατανοήσει την κατάσταση που βιώνουμε οι μηχανικοί. Ειδικά οι ελεύθεροι επαγγελματίες αντιμετωπίζουμε πλέον πρόβλημα επιβίωσης», «Να αποσυρθεί το άρθρο που επαναφέρει τις ληστρικές αυξήσεις εισφορών στο ΤΣΜΕΔΕ- Καταργείστε τις τώρα - Όχι άλλος εμπαιγμός».

Για το πρώτο άρθρο σχετικά με το Ασφαλιστικό αναρτήθηκαν 85 σχόλια.

Ξεχωρίσαμε από αυτά: «Ταΐζετε λιγότερο την αγελάδα και θέλετε περισσότερο γάλα. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ».

«Είναι απαράδεκτο να μην υπάρχει μέριμνα για τις πολύτεκνες μητέρες με ανήλικα τέκνα που εργάζονται. ΝΤΡΟΠΗ».

Και για τα ενοίκια τα σχόλια είναι 68. Χαρακτηριστικό είναι αυτό: «Ο φόρος σκοτώνει το φόρο. Χαμηλότεροι συντελεστές, μικρότερη φοροδιαφυγή».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top