Είδε τους μεταλλωρύχους και συγκινήθηκε ο Άδωνις! Ευτυχώς ήταν μαζί του η Ευγενία!

Στο Άγιο Όρος για να πάρει την ευλογία των μοναχών ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ

Είδε τους μεταλλωρύχους και συγκινήθηκε ο Άδωνις! Ευτυχώς ήταν μαζί του η Ευγενία!

​Στην Χαλκιδική συνεχίζει την προεκλογική περιοδεία του ο Άδωνις Γεωργιάδης, παρέα με την σύζυγο του Ευγενία Μανωλίδου. Το ζεύγος με το τροχόσπιτο του έκανε μια στάση στα μεταλλεία χρυσού στις Σκουριές και ο κ.Γεωργιάδης συναντήθηκε με μεταλλωρύχους και κατοίκους της περιοχής.

Μετά τη συνάντηση,ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ, είπε στους δημοσιογράφους ότι συγκινήθηκε από όσα άκουσε και δήλωσε πως θα αναλάβει πρωτοβουλίες για να πείσει και όσους κατοίκους αντιτίθενται στην επένδυση χρυσού στις Σκουριές για τη χρησιμότητά της, καθώς ζούνε όλοι στην ίδια περιοχή και πρέπει να συνεχίσουν να ζουν αρμονικά.

«Θέλουμε μια Ελλάδα που θα βρίσκει δουλειές και δεν θα διώχνει τους νέους στο εξωτερικό», είπε χαρακτηριστικά ο κ.Γεωργιάδης.

Αναφερόμενος στο κόμμα του, ο κ.Γεωργιάδης δήλωσε: «Θέλω μια νέα Ν.Δ. που θα προωθεί τα νέα στελέχη της και θα βρίσκει λύσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της χώρας».

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ.Γεωργιάδης θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με ��ημάρχους της περιοχής, θα βρεθεί στην αστυνομική διεύθυνση Χαλκιδικής και θα συναντήσει εκπροσώπους φορέων στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο. Στις 7μ.μ. θα μιλήσει σε προεκλογική εκδήλωση στο τουριστικό περίπτερο "6 βρύσες" στον Πολύγυρο, ενώ το πρωί της Τρίτης αναμένεται να επισκεφτεί το Άγιο Όρος (χωρίς την κα Μανωλίδου εννοείται) και στη συνέχεια θα μεταβεί στην Καβάλα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top