Παραιτήθηκε ο Στάθης Παναγούλης από την ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

Διαμαρτυρόμενος για τους «αλεξιπτωτιστές» και την σειρά που είχε στο ψηφοδέλτιο

Παραιτήθηκε ο Στάθης Παναγούλης από την ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ
Με επιστολή του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης παραιτήθηκε από την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, δυσαρεστημένος από την σειρά κατάταξής του στη λίστα, στις τελευταίες κοινοβουλευτικές εκλογές, ωστόσο δηλώνει ότι στηρίζει ως βουλευτής την κυβέρνηση και το κυβερνητικό της έργο.

Στην επιστολή του, με χτεσινή ημερομηνία, ο κ. Παναγούλης εξηγεί αναλυτικά τους λόγους της παραίτησης του από την ΚΕ (με τα κεφαλαία να είναι δικά του).

«Μετά τις αποχωρήσεις και μετακινήσεις των παραπάνω βουλευτών, βρισκόμουν με την ΝΟΜΙΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, μεταξύ της 10ης και 12ης θέσης. Εκ των υστέρων λοιπόν, τοποθετήθηκαν σε ευνοϊκότερες από εμένα θέσεις άτομα, τα οποία , τα ονόματά τους ούτε καν αναφέρθηκαν κατά την διάρκεια της παραπάνω συνεδρίασης» αναφέρει μεταξύ άλλων .

Ο κ. Παναγούλης προσθέτει:

«Δεν διαμαρτυρήθηκα τότε, γιατί είχαμε μπροστά μας την μάχη των εκλογών, στην οποία συμμετείχα με αγωνιστικότητα και συνέπεια, καθ΄όλο το διάστημα της προεκλογικής εκστρατείας από γειτονιά σε γειτονιά, από σπίτι σε σπίτι.

Τίθενται λοιπόν τα εξής ερωτήματα :

- Πού βρέθηκαν οι «Αλεξιπτωτιστές» και ποιο «αόρατο» χέρι, τους τοποθέτησε σε ευνοϊκότερες θέσεις, από την δική μου ;

- Ποιες δυνάμεις είναι αυτές που ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΥΝ πρόσωπα, τα οποία ΕΡΡΙΞΑΝ την κυβέρνηση και οδήγησαν τον τόπο σε πρόωρες εκλογές ;

Για όλους τους παραπάνω λόγους ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΣ, ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ από την Κεντρική Επιτροπή εφόσον οι αποφάσεις της ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ και δεν γίνονται ΣΕΒΑΣΤΕΣ».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top