ΔΕΙΤΕ το ζεϊμπέκικο του Δημήτρη Κουτσούμπα!

Πήγε στο Φεστιβάλ της ΚΝΕ και χόρεψε

ΔΕΙΤΕ το ζεϊμπέκικο του Δημήτρη Κουτσούμπα!

​Ο Δημήτρης Κουτσούμπας βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο 41ο φεστιβάλ της ΚΝΕ στο Πάρκο Τρίτση, στο Ίλιον και με την ευκαιρία χόρεψε και ένα… ζεϊμπέκικο.

Άτομα που βρέθηκαν στο φεστιβάλ κατέγραψαν τον γενικό γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ να χορεύει και το ανάρτησαν στο διαδίκτυο…

Ωστόσο, νωρίτερα μίλησε στο Φεστιβάλ υπογραμμίζοντας ότι: «Δυο διαφορετικοί κόσμοι» βρίσκονταν, βρίσκονται και θα βρίσκονται σε μόνιμη και διαρκή σύγκρουση: Από τη μία ο κόσμος της δουλειάς, που με τα χέρια και το μυαλό του παράγει τα πάντα και από την άλλη ο κόσμος των εκμεταλλευτών, μία χούφτα παράσιτα που καρπώνονται τη δουλειά, τον ιδρώτα, τους κόπους και τα βάσανα εκατομμυρίων. Αυτή η αντίθεση εκδηλώνεται και σήμερα και διατρέχει την Ιστορία».

Επισημαίνοντας ότι το μοναδικά νέο και ρεαλιστικό σήμερα, είναι να πάρει ο λαός την εξουσία, αναφέρθηκε στην συνέχεια στο "σάπισμα μέχρι το μεδούλι" του καπιταλισμού, που αντανακλάται και στο αστικό π��λιτικό σύστημα και τα κόμματα που το υπερασπίζονται, και τόνισε ότι η δικαιολογημένη δυσαρέσκεια και αγανάκτηση χιλιάδων νέων, μπορούν να γίνουν αγώνας εναντίον του εκμεταλλευτικού συστήματος, αποκτώντας δυναμική αν συναντηθούν με το ΚΚΕ, αν γίνουν συμμετοχή στο κίνημα και στην ταξική πάλη.

Σε ότι αφορά την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, είπε ότι πιάνοντας το νήμα, από εκεί ακριβώς που το άφησε προεκλογικά, στέλνει στην λαϊκή οικογένεια το βαρύ και ασήκωτο λογαριασμό του τρίτου μνημονίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top