Διαψεύδει ο Μάρδας ότι οι Σπέτσες θα γίνουν «θερινό Νταβός»

«Συγγνώμη, αλλά κάποιοι έχασαν. Ας μη βιάζονται»

​Στη διάψευση των δημοσιευμάτων που ανέφεραν ότι οι Σπέτσες είναι το νησί το οποίο θα μεταμορφωθεί σε «θερινό Νταβός», προχώρησε ο υφυπουργός Εξωτερικών, Δ. Μάρδας, στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

«Το νησί της "Τέχνης και της Φιλοσοφίας" είναι ένα από τα σχέδια μας για να προσελκύσουμε το ενδιαφέρον των ξένων επενδυτών, που στην προκειμένη περίπτωση θα είναι οι κυβερνήσεις των κρατών του ΟΗΕ, που θα θελήσουν να συμμετέχουν σε αυτό το σχέδιο. Κάποιοι σήμερα ανακοίνωσαν ότι το νησί είναι οι Σπέτσες! Συγνώμη αλλά έχασαν και ας μη βιάζονται...», έγραψε ο κ. Μάρδας, όμως δεν αποκάλυψε ποιο είναι τελικά το μέρος που θα εκπληρώσει τα φιλόδοξα σχέδια της κυβέρνησης, αν και νεότερες πληροφορίες λένε ότι δεν αποκλείεται ��α είναι το Ελληνικό.

mardas.jpg

«Θα δείξουμε εν καιρώ, ότι όλα έχουν σχεδιαστεί έγκαιρα για το Νησί, ενώ η πρώτη μελέτη με όλες τις λεπτομέρειες που χρειάζονται είναι έτοιμη εδώ και αρκετό χρόνο. Όλες οι προτάσεις που ακούστηκαν στη Βουλή και που θα ακολουθήσουν κινούνται βάσει σχεδίων που τα έχουμε επεξεργαστεί αρκετά παλαιότερα, κάτι που εύκολα αποδεικνύεται», συνέχισε ο υφυπουργός Εξωτερικών και κατέληξε:

«Η χώρα χρειάζεται 100 δισ. επενδύσεις για να απογειωθεί. Τα 20 δισ. θα προέλθουν από το νέο ΕΣΠΑ. Τα υπόλοιπα από εγχώριους και ξένους επενδυτές. Και εδώ οι λάτρεις (πολιτικοί, δημοσιογράφοι κ.ά) των μικρών μεγεθών της οικονομίας που θεωρούν ως μεγάλα έργα (αυτοκινητοδρόμους κ.λπ) τα αυτονόητα για όλες τις χώρες, ας γνωρίζουν το εξής απλό: Μόνο με πραγματικά μεγάλα επενδυτικά σχέδια που δεν κατευθύνουν τις επενδύσεις σε δρόμους και γεφύρια αλλά τις στρ��φουν προς την παραγωγή εμπορεύσιμων αγαθών και υπηρεσιών παράγεται πλούτος, κτίζεται κοινωνική πολιτική και σώζεται η χώρα. Και το ΝΗΣΙ εντάσσεται στη συγκεκριμένη στρατηγική».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top