Εγκαινίασε το γραφείο του στην Αθήνα ο Τζιτζικώστας

«Nα αλλάξουμε κ��ι να μεγαλώσουμε τη ΝΔ»

Το 600 τ.μ. γραφείο του στην Αθήνα, με την παρουσία πολλών πολιτών αλλά και τριών ενεργεία βουλευτών της ΝΔ (Κεδίκογλου, Μηταράκη, Βεζυρόπουλου) εγκαινίασε απόψε ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

Παρόντες ήταν επίσης ο αδερφός του και η γυναίκα του.

Ο κ. Τζιτζικώστας δήλωσε κατά τα εγκαίνια του γραφείου του: «Ξεκινάμε μια μεγάλη προσπάθεια, για να αλλάξουμε και να μεγαλώσουμε τη ΝΔ για να εμπνεύσουμε τη χώρα. Αυτό είναι και το μήνυμα που παίρνω καθημερινά από τη βάση και την κοινωνία που θέλει να απαλλαγεί από το ψεύτικό όνειρο του ΣΥΡΙΖΑ που έχει μετατραπεί σε εφιάλτη».

Αγκάθι» το κόστος για τις εκλογές της ΝΔ

Την ίδια ώρα, στο μεγαλύτερο «αγκάθι» της διαδικασίας για τις εκλογές αναδεικνύεται το κόστος, το οποίο υπολογίζεται από 450 μέχρι 600 εκ. ευρώ, μόνο για την μία Κυριακή.

Η πλευρά Τζιτζικώστα προτεί��ει να στηθούν όσες κάλπες στήθηκαν και το 2009, με αντίτιμο δύο ευρώ και εξαίρεση καταβολής για τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Με την πρόταση συμφωνούν Μητσοτάκης και Γεωργιάδης, ενώ η πλευρά Μεϊμαράκη διευκρινίζει ότι πρώτα πρέπει να αποσαφηνισθούν τα οικονομικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top