Ραχήλ Μακρή: στείλτε να με συλλάβουν, δεν πληρώνω ΕΝΦΙΑ!

«Θα κάνω ό,τι είχε πει ο Καμμένος» έγραψε και ζήτησε να υπογράψουν οι πολίτες κείμενό του

Ραχήλ Μακρή: στείλτε να με συλλάβουν, δεν πληρώνω ΕΝΦΙΑ!
«Στείλτε να με συλλάβουν, δεν πληρώνω ΕΝΦΙΑ, όπως είχε πει ο Π. Καμμένος!» είναι το μήνυμα της Ραχήλ Μακρή μέσω του Facebook προς τους πολίτες.

Η κ. Μακρή "ανέβασε" κι ένα βίντεο από την συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στις 29 Σεπτεμβρίου του 2014 ο Πάνος Καμμένος στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και στον Γ. Παπαδάκη, όπου ανέφερε ότι δεν θα πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ. «Ούτε εγώ θα πληρώσω, θα ακολουθήσω τις συμβουλές σου. Εξάλλου δεν τον ψήφισα δύο φορές μια με Σαμαρά και μια με εσάς. Οπότε μπορείτε να στείλετε να με πιάσουν με ντου» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό.

Σε νέα ανάρτησή της αργότερα η Ραχήλ Μακρή έγραψε: «Καλώ όλους τους φίλους να συμπληρώσουν το έγγραφο αυτό που προτείνει ο κ. Συγκυβερνητης και υπουργός προ υπογραφής ΕΝΦΙΑ στο μνημόνιο τρία», παραπέμποντας και πάλι στον Π. Καμμένο, και στο κείμενο που είχε παρουσιάσει τον Σεπτέμβριο του 2014 κατά του ΕΝΦΙΑ, στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στη ΔΕΘ. «Το έγγραφο καταρτίστηκε από ομάδας τεσσάρων δικηγόρων του κόμματος και αποτελεί το βασικό νομικό κείμενο για όποιον Έλληνα επιθυμεί να προσφύγει κατά του ΕΝΦΙΑ» έλεγε μεταξύ άλλων, η σχετική ανάρτηση που έκαναν στο διαδίκτυο οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top