«Next top Model» η Βουλή! Ποιες κυρίες κέρδισαν τις κριτικές με την εμφάνιση τους (ΦΩΤΟ)

Τοπ συνολάκια στην βραδιά για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

«Next top Model» η Βουλή! Ποιες κυρίες κέρδισαν τις κριτικές με την εμφάνιση τους (ΦΩΤΟ)

Ψήφο εμπιστοσύνης στις… στιλιστικές επιλογές πολλών βουλευτίνων θα έδιναν άνθρωποι της μόδας αν επισκέπτονταν χθες Πέμπτη το Κοινοβούλιο!

Σικ ταγιεράκια, εντυπωσιακά κοσμήματα και 12ποντες γόβες «κυριάρχησαν» στην Βουλή και τράβηξαν τα βλέμματα του αντρικού πληθυσμού!

Μαύρο κοστούμι, συνδυασμένο με πουά μπλούζα επέλεξε η κα Ντόρα Μπακογιάννη. Η βουλευτής της ΝΔ με διακριτικά κοσμήματα, περιποιημένο μανικιούρ και απαλό μακιγιάζ ήταν μια από τις επιβλητικές παρουσίες που «μαγνήτισαν» χθες πολλά μάτια!

DORA.jpgDOROULA.jpg

Απλή και σχεδόν αμακιγιάριστη, αλλά όπως πάντα όμορφη και γοητευτική ήταν η πρώην υπουργός Τουρισμού και βουλευτής της ΝΔ, Όλγα Κεφαλογιάννη. Με μαύρο παντελόνι, μπλε σκούρη μπλούζα και χρυσά αξεσουάρ η κα Κεφαλογιάννη ξεχώρισε στη χθεσινή ψηφοφορία!

OLGAKI.jpgOLGARA.jpg

Ανάλογο συνδυασμό με μπλε σκούρο πουκάμισο και μαύρο παντελόνι έκανε και η Φώφη Γεννηματά! Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συνδύασε τα ρούχα της με nude γόβες, ενώ το εντυπωσιακό κολιέ της έδωσε στο όλο λουκ μια μοναδική πινελιά!

FOFI3.jpgFOFI4.jpg

Με μαλλιά επιμελώς ατημέλητα, εκρού σακάκι, λευκό πουκάμισο και μαύρο παντελόνι η Όλγα Γεροβασίλη συζητήθηκε επίσης πολύ! Η κορμοστασιά της κυβερνητικής εκπροσώπου και τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου της, μόνο απαρατήρητα που δεν πέρασαν από το αντρικό αλλά και από το γυναικείο κοινό!

GEROVASILI.jpgGEROVASILI2.jpg

Κομψή και απαστράπτουσα ήταν για ακόμη μια φορά η «Κάρι Μπράτσο» του ΣΥΡΙΖΑ! Η Θεοδωρά Τζάκρη, ακολουθώντας πιστά τις τάσεις της μόδας, εμφανίστηκε στην Βουλή με έναν από τους πιο hot συνδυασμούς του φετινού χειμώνα! Το γκρι κοστούμι και το λευκό πουκάμισο της σε συνδυασμό με όλα τα υπόλοιπα (νύχι, παπούτσι, μαλλί, τσάντα και μακιγιάζ) σίγουρα θα έκαναν την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ να δώσει 10 με τόνο στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ!

TSAKRI2.jpgTZAKRI.jpg

Μ��β σύνολο -που έμοιαζε με ολόσωμη φόρμα – και μαύρο σακάκι φόρεσε η Κατερίνα Μάρκου! Η βουλευτής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, μετά το σούσουρο με το καυτό κόκκινο τοπάκι το πρωί του Σαββάτου στην Ολομέλεια, μπορεί να «έκρυψε» τα δυνατά σημεία του κορμιού της, ωστόσο χάρη στο… ύψος, την ομορφιά και το καλλίγραμμο σώμα της έκανε πολλά κεφάλια να γυρίσουν προς το μέρος της!

MARKOU.jpg

Το ασπρόμαυρο φλοράλ σακάκι της Θεανώς Φωτίου ήταν ακόμη ένα ρούχο που ξεχώρισε και ανέδειξε την θηλυκότητα της αναπληρώτριας υπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης! Με ζακετάκι στους ίδιους χρωματισμούς εμφανίστηκε και η βουλευτής της ΝΔ, Κατερίνα Παπακώστα, μόνο που αντί για παντελόνι, προτίμησε να το συνδυάσει με μίντι στενή φούστα!

FOTIOU.jpgFOTIOU2.jpg


PAPAKOSTA.jpg


ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top