Αναγνωστοπούλου κατά Μεϊμαράκη και Ιερώνυμου στη Βουλή

Επέκρινε τις εκφράσεις «κυρία Τασία» και «κάποια κυρία»

Κριτική, εμμέσως πλην σαφώς, στον πρόεδρο της Ν.Δ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη και στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, άσκησε κατά την ομιλία της στη Βουλή η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου (από την οποία ξεκίνησε ως γνωστόν η πρόσκαιρη διαμάχη Κυβέρνησης-Εκκλησίας για την απαλλαγή των μαθητών από το μάθημα των Θρησκευτικών).

Η κ. Αναγνωστοπούλου αναφέρθηκε στη σημασία που έχουν ανθρωπιστικές σπουδές και πρόσθεσε ότι «εκφράσεις όπως "κυρία Τασία" και "κάποια κυρία" δείχνουν την αξία που έχουν αυτές οι σπουδές».

Πρόκειται όμως για εκφράσεις που τις είχε χρησιμοποιήσει ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Β. Μεϊμαράκης προεκλογικά (αναφέροντας σαν «κυρία Τασία» την πρώην αναπληρώτρια υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου) και o Αρχιεπίσκοπος αντίστοιχα (ο οποίος είχε μιλήσει για «κάποια κυρία» αναφερόμενος στις θέσεις της κ. Αναγνωστόπουλου για το μάθημα των Θρησκευτικών).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top