Ζαρούλια: «Δεν μπορούμε τη μπόχα από ούρα και κόπρανα!

Ρατσιστικό παραλήρημα στη Βουλή: Πάρτε τους παράνομους αλλόθρησκους σπίτια σας!

Ζαρούλια: «Δεν μπορούμε τη μπόχα από ούρα και κόπρανα!

Σε ένα ρατσιστικό παραλήρημα επιδόθηκε η Ελένη Ζαρούλια στην 8λεπτη ομιλία της στη Βουλή κατά τη συζήτηση για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.

Η βουλευτής της Χρυσής Αυγής επιτέθηκε στην κυβέρνηση για το 3ο Μνημόνιο και είπε ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ «ψηφίζουν χέρι-χέρι εθνοκτόνα Μνημόνια».

Στη συνέχεια κατηγόρησε την κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση ότι ενεργούν φασιστικά (!) και υπηρετούν ολοκληρωτικά καθεστώτα: «Σε ό,τι διαφωνείτε του βάζετε ταμπέλα. Είστε συνεπείς με τα ολοκληρωτικά καθεστώτα που υπηρετείτε. Πιο φασιστικό από το να επιβάλλεις τη δική σου άποψη δεν υπάρχει».

Αμέσως μετά πρόσθεσε: «Αφού λοιπόν θέλετε να επιβάλλετε τις απόψεις σας, προτείνω να τις κάνετε πράξη αρχίζοντας από το σπίτι σας. Στο θέμα της εισόδου των παράνομων αλλοθρήσκων στη χώρα μας να τους πάρετε στα σπίτια και να δώσετε εσείς το καλό παράδειγμα αντί να απαιτείται από τον ελληνικό λαό να είναι αλληλέγγυος».

Η κα Ζαρούλια αναφέρθηκε και προσωπικά στον πρωθυπουργό, υποστηρίζοντας ότι το μόνο που θέλει είναι να μην της έρχεται μπόχα όταν ανοίγει το παράθυρο!

«Για τις ακροδεξιές και ρατσιστικές κραυγές στις οποίες αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός στην ομιλία του, λέω ότι δεν είναι ρατσιστικό το να θέλεις να ανοίγεις το παράθυρό σου και να μην σε κατακλύζει μια μπόχα από ούρα και κόπρανα. Ρατσιστικό είναι να εξαθλιώνεις τους Έλληνες, την ώρα που αυτοί που παριστάνουν τους αλληλέγγυους δεν δίνουν ούτε του αγγέλου τους νερό και ζουν μακριά από τη χαβούζα του κέντρου» είπε η βουλευτής της Χρυσής Αυγής, για να προσθέσει: «Όλοι ξέρουμε πόσο κερδοφόρα είναι η επιχείρηση την είσοδο μεταναστών και προσφύγων στη χώρα».

Τέλος, η κα Ζαρούλια έκανε μια καταγγελία, μιλώντας για εγκληματική πράξη που συντελείται «με τη δημιουργία κέντρου μεταναστών στις εγκαταστάσεις της πρώην ΠΥΡΚΑΛ στο Λαύριο».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top