Παραλίγο… ξύλο στην Βουλή με Ψαριανό και Μαντά! Φωνές, βρισιές και μια Τασία σε απόλυτη ηρεμία!

"Άντε ρε αλήτη" ο ένας, "Κοιτάξτε τον εαυτό σας" ο άλλος-ΒΙΝΤΕΟ

Παραλίγο… ξύλο στην Βουλή με Ψαριανό και Μαντά! Φωνές, βρισιές και μια Τασία σε απόλυτη ηρεμία!

​«Από δυο χωριά, χωριάτες» έγιναν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς και ο βουλευτής του Ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός το βράδυ της Τρίτης στην Βουλή, κατά τη συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού Χάρης Θεοχάρης εξαπέλ��σε, από το βήμα της Βουλής, επίθεση κατά της κυβέρνησης, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαστε στο ίδιο έργο θεατές, με την ίδια κυβέρνηση, χωρίς ελπίδα, αλλά με λεπίδα, που έσκισε το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης. Δεν δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης γιατί είμαστε πολιτικοί αντίπαλοι. Μας χωρίζει άβυσσος. Δεν σας δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης, γιατί είστε ψεύτες. Αν υπήρχαν καλλιστεία πολιτικού ψέματος, θα έπρεπε όλοι σας να κυκλοφορείτε εδώ με κορδέλες ….Είστε ψεύτες … Δεν είστε πολιτικά αφελείς, είστε καθ’ έξιν ψεύτες. Δεν κάνατε νέα διαπραγμάτευση. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο… Δεν θα λύσετε τα προβλήματα της χώρας, δεν μπορείτε να τα λύσετε, ούτε και θα προσπαθήσετε να τα λύσετε, γι’ αυτό δεν σας δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς ζήτησε και πήρε το λόγο στη συνέχεια για να απαντήσει: «Θα μπορούσα να καλοδεχτώ έναν σοβαρό διάλογο. Όμως ο απίστευτος και ιδιόμορφος ναρκισσισμός αυτού του κόμματος, το οδήγησε σε απίστευτες κατηγορίες και χυδαιότητες. Τους τα επιστρέφουμε πίσω. Ας κοιτάξουν πολύ προσεκτικά τον εαυτό τους».

Τότε ακούστηκε ο βουλευτής του Ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός να λέει «είστε δάσκαλοι σε αυτά. Φιλαράκο… αλλού αυτά» με την Τασία Χριστοδουλοπούλου, η οποία προήδρευε, να του λέει «κύριε Ψαριανέ καθίστε κάτω, είπαμε ένα επίπεδο να μείνει εδώ». Ο κ.Ψαριανός δεν σώπασε, αντιθέτως λίγο αργότερα ακούστηκε να λέει: «Άντε ρε αλήτη! Άντε τράβα από δω».

«Όποιος δεν έχει ψυχραιμία, μπορεί να βγει λίγο έξω να ξεκουραστεί. Κύριε Ψαριανέ, μπορείτε να τα πείτε έξω αυτά! Να ολοκληρώσουμε, γιατί είναι και αργά!» είπε στην συνέχεια η κα Χριστοδουλοπούλου.
Το θέμα έληξε όταν στο βήμα ανέβηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Αθ. Παπαχρηστόπουλος, ο οποίος είπε προς το Σώμα με νόημα «δεν σας κρύβω ότι ονειρευόμουν και ονειρεύομαι ένα άλλο κοινοβούλιο σε ήπιους τόνους με επιχειρήματα και όχι διαξιφισμούς».

ΒΙΝΤΕΟ ΒΟΥΛΗ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top