Λεβέντης: «Θέλουν να με βάλουν στο γραφείο του γκαντέμη του Μητσοτάκη»

«Το άγχος των βουλευτών είναι πόσα αυτοκίνητα και πόσα τηλέφωνα θα πάρουν»

Λεβέντης: «Θέλουν να με βάλουν στο γραφείο του γκαντέμη του Μητσοτάκη»

​Το είπε ο Βασίλης Λεβέντης ότι απογοητεύτηκε από την εικόνα που αντίκρισε στη Βουλή και σήμερα προχώρησε στην πλήρη αποδόμηση του κοινοβουλίου, αφού όπως είπε ακόμα δεν του έχουν βρει γραφείο, ενώ η κοινοβουλευτική ομάδα της Ένωσης Κεντρώων συνεδριάζει στο… καφενείο της Βουλής.

Μάλιστα ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων μας άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό, όταν αποκάλυψε ότι θέλουν να του δώσουν το γραφείο του Κ. Μητσοτάκη, κι εκείνος δεν το θέλει.

«Θέλουν να με βάλουν σε ένα γραφείο του Μητσοτάκη, είναι γκαντέμης, δεν θέλω να πάω εκεί», είπε χαμογελώντας ο κ. Λεβέντης και πρόσθεσε: «Μπορεί να έχει κατάρα»!

Αποκάλυψε μάλιστα ότι τους βουλευτές το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι τα προνόμια που θα έχουν σημειώνοντας:

«Το μόνο πράγμα για το οποίο μιλούσαν ήταν τα αυτοκίνητα, τα τηλέφωνα, κτλ. Κάθε βουλευτής δικαιούται 8 τηλέφωνα, το ξέρατε; Τι να τα κάνει τα 8 τηλέφωνα; Να δώσει και στη μάνα του και στη γιαγιά του».

Ο κ. Λεβέντης απάντησε επίσης και στην επίθεση που δέχθηκε την Τρίτη από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΚΚΕ, Θ. Παφίλη.

«Με αυτά που είπε ο κ. Παφίλης πρέπει να πάει να εξεταστεί. Από πού με ξέρει εμένα από τα φοιτητικά μας χρόνια. Αυτός είναι δικηγόρος από τη Θεσσαλονίκη κι εγώ πολιτικός μηχανικός από την Αθήνα. Πώς με ήξερε; Μάλλον διανοητικώς επικοινωνούσε», είπε και επιτέθηκε στο ΚΚΕ τονίζοντας ότι δεν έχει καταθέσει καμία πρόταση για τους 1,5 εκατ. ανέργους στην Ελλάδα.

«Οι άνθρωποι είναι εκτός τόπου και χρόνου και δικαίως πήγανε το ’89 και έκαναν κυβέρνηση με τον Μητσοτάκη. Και θα περίμενε ένας να βάλουν σαν όρο την απλή αναλογική, κι εκείνοι έβαλαν να πάρουν σύνταξη εθνικής αντίστασης όλα τα μέλη του ΚΚΕ. Αυτό απασχολούσε τον Φλωράκη», είπε.

Σχολιάζοντας τέλος το ραβασάκι του Α. Φ��αμπουράρη που περιελάμβανε φαρδύ πλατύ το όνομά του, ο κ. Λεβέντης είπε ότι γνωρίζει τον υπουργό Επικρατείας και ότι είναι από τους πιο σοβαρούς που έχει δίπλα του ο Α. Τσίπρας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top