Αμανατίδης: Να αφήσουμε το Grexit και να εστιάσουμε στο Greform

Ομιλία στην Βουλή στο πλαίσιο των προγραμματικών δηλώσεων

​«Ήρθε η ώρα να αφήσουμε στη λήθη το Grexit και να εστιάσουμε στο Greform (Greece – reform (που σημαίνει: μεταρρυθμίζω), αποδεικνύοντας την ισχυρή μεταρρυθμιστική μας βούληση». Αυτό τόνισε ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης, μιλώντας στη Βουλή στο πλαίσιο των προγραμματικών δηλώσεων.

Ο κ.Αμανατίδης χαρακτήρισε τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης ως ευκαιρία να εκπέμψει η χώρα το μήνυμα της εμπέδωσης της πολιτικής και οικονομικής σταθερότητας, για μια εξωστρεφή, δυναμική εξωτερική πολιτική, η οποία θα αποβλέπει στην ενίσχυση της σχέσης των Ελλήνων της Διασποράς με τη χώρα και στην ενίσχυση της διεθνούς εικόνας της Ελλάδας.

«Τα παραπάνω σε συνδυασμό με τις μεταρρυθμίσεις, που θα προωθήσουμε το αμέσως επόμενο διάστημα, αποτελούν την αναγκαία και ικανή συνθήκη για την έξοδο της χώρας από την κρίση», τόνισε ο κ. Αμανατίδης.

Αναφερόμενος στην εξωτερική πολιτική για τον Ελληνισμό της Διασποράς, ο υφυπουργός ζήτησε τη δημιουργική συνεισφορά και των άλλων πολιτικών κομμάτων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top