Ψάχνουν ακόμα για ημερομηνία εκλογής αρχηγού στη ΝΔ

Στο επίκεντρο και τα διαδικαστικά στη συνεδρίαση της ΚΕΦΕ

Από τ��ς 6 μμ συνεδριάζουν τα μέλη της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής της ΝΔ, με την συμμετοχή εκπροσώπων των τεσσάρων υποψήφιων αρχηγών, αλλά δεν αναμένεται να πάρο��ν σήμερα απόφαση για την ημερομηνία, με πιθανότερες εκδοχές πάντως την 1η Νοεμβρίου και την 8η Νοεμβρίου, ενώ πολλά διαδικαστικά ζητήματα παραμένουν «στον αέρα». Όπως π.χ. ποια εταιρεία θα αναλάβει την διαδικασία, πόσα εκλογικά τμήματα θα υπάρχουν και το ποσό που θα καταβάλλουν για να εγγραφούν στον κατάλογο τα νέα μέλη, με ένα μέλος μάλιστα της ΚΕΦΕ να προτείνει το ποσό αυτό να ανέρχεται στα … 20 ευρώ!

Μέσα σε αυτό το κλίμα ο μέχρι τώρα εκπρόσωπος Τύπου Κ. Καραγκούνης παραιτήθηκε λόγω του ότι εμφανιζόταν να στηρίζει τον Απ. Τζιτζικώστα, προκαλώντας όμως την «έκρηξη» Μεϊμαράκη σύμφωνα με πληροφορίες, καθώς δεν είχε συνεννοηθεί μαζί του.

Όσο διαρκεί πάντως η συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων της Κυβέρνησης ��τη Βουλή υπάρχει «ανακωχή» σε εσωκομματικό επίπεδο, όπως σχολίασε και η Κάτια Μακρή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με την Μάρα Ζαχαρέα, ενώ ο κ. Τσίπρας θα έχει απέναντι όχι μόνο τον αρχηγό της ΝΔ Β. Μεϊμαράκη, αλλά και άλλους τρεις «εν δυνάμει».

Όπως επίσης ανέφερε η Κ. Μακρή δεν θα γίνουν πέντε περιφερειακές συνδιασκέψεις καθώς δεν υπάρχουν… Κυριακές (καθώς ο χρόνος πιέζει) αλλά και χρήματα. «Απρόθυμοι» για ντιμπέιτ εμφανίζονται την ίδια ώρα οι Απ. Τζιτζικώστας και Β. Μεϊμαράκης, μετά την σχετική πρόταση Αδ. Γεωργιάδη, με την οποία συμφώνησε ο Κ. Μητσοτάκης, αλλά στην οποία δεν έχουν τοποθετηθεί οι άλλοι δύο υποψήφιοι.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top