Κοντονής-Κωνσταντινόπουλος έτσι όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί-Έντονη κόντρα στην Βουλή-ΒΙΝΤΕΟ

«Ή θα κλώθετε ή θα γεννήσετε»είπε ο ένας.«Έχετε πρόβλημα ταυτότητας» απάντησε ο άλλος

Κοντονής-Κωνσταντινόπουλος έτσι όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί-Έντονη κόντρα στην Βουλή-ΒΙΝΤΕΟ

​Ανέβηκαν πολύ οι τόνοι στην Βουλή μεταξύ του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή και του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου.

Αφορμή για την αντιπαράθεση στάθηκε μια δήλωση του κ.Κωνσταντινόπουλου για την σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με τους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές.

«Τζάμπα παρακαλάτε, τζάμπα ονειρεύεστε… Μόνο ως λαθρεπιβάτες θα μπορείτε να γίνετε Σοσιαλδημοκράτες, αφήστε τα κόλπα και τα τερτίπια. Πρέπει να διαλέξετε ή θα κλώθετε όπως κάνατε μέχρι τώρα, ή θα γεννήσετε λύσεις για την χώρα. Καλή επιτυχία», είπε με νόημα ο κ. Κωνσταντινόπουλος.

«Ζήτησε ποτέ ο ΣΥΡΙΖΑ να ενταχθεί στους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές; Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, η οποία έκανε την τιμή στον Αλέξη Τσίπρα να τεθεί επικεφαλής της ευρωπαϊκής καμπάνιας στις ευρωεκλογές του 2014 και να πετύχει για την Ελλάδα ένα αποτέλεσμα το οποίο ήρθε πρώτη φορά για την Ελλάδα και την Ευρώπη» του απάντησε σε πολύ έντονο ύφος ο κ.Κοντονής, ξεκαθαρίζοντας πως «δεν υπάρχει πρόθεση ένταξης στους ευρωπαίους Σοσιαλιστές».

«Αυτό που προτείνουμε είναι η συμπόρευση των προοδευτικών δυνάμεων στην Ελλάδα και την Ευρώπη απέναντι στις συντηρητικές επιλογές. Τις επιλογές που το ΠΑΣΟΚ υπηρέτησε πιστά ως κυβέρνηση, αλλά και ως συνεργάτης της ΝΔ», είπε ο υφυπουργός.

«Εσείς έχετε πρόβλημα ταυτότητας, να ξεκαθαρίσετε επιτέλους, αν είσαστε με την ευρωπαϊκή νεοφιλελεύθερη δεξιά ή με τον αγώνα που δίνουν οι λαοί στην Ευρώπη για να απεγκλωβιστούν από τα μνημόνια» τόνισε ο ίδιος.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ξανά ο κ.Κωνσταντινόπουλος, λέγοντας χαρακτηριστικά «χαίρομαι πολύ κύριε υπουργέ που είπατε ότι δεν ανήκετε στην ευρωπαϊκή Σοσιαλδημοκρατία, να το πείτε και στους υπόλοιπους του ΣΥΡΙΖΑ».

ΒΙΝΤΕΟ ΒΟΥΛΗ

Δείτε επίσης:

Ξεκάθαρος ο Κοντονής: «Αυτή η κυβέρνηση ούτε εκβιάζεται ούτε χρηματίζεται, ούτε φοβάται»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top