Κεφαλογιάννη: Καμία εμπιστοσύνη στον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε μια μέρα περίοδος χάριτος για την κυβέρνηση

«Χρειάστηκαν 7 μήνες καταστροφής για να καταλάβει ο κ. Τσίπρας ότι το κούρεμα δεν είναι η συμβατή λύση»

Κεφαλογιάννη: Καμία εμπιστοσύνη στον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε μια μέρα περίοδος χάριτος για την κυβέρνηση

«Η κυβέρνηση δεν έχει ούτε μία περίοδο χάριτος» ξεκαθάρισε η Όλγα Κεφαλογιάννη μιλώντας στη Βουλή κατά τη συζήτηση για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.

Η βουλευτής της ΝΔ τόνισε ότι ο κ. Τσίπρας δεν είπε την αλήθεια και επεσήμανε ότι οι εκλογές «λειτούργησαν ως εσωκομματική εκκαθάριση του ΣΥΡΙΖΑ, ως δαπανηρός ανασχηματισμός».

«Ο τρόπος που πολιτεύτηκε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μας επιτρέπει να έχουμε καμία εμπιστοσύνη ούτε να τρέφουμε αυταπάτες. Τίποτα από αυτά που έχουν πράξει στο παρελθόν μακρινό και κοντινό, δεν μπορεί να μας πείσει ότι θα κυβερνήσουν αποτελεσματικά τον τόπο» πρόσθεσε η ίδια.

«Χρειάστηκαν επτά μήνες καταστροφής για να καταλάβει ο κ. Τσίπρας ότι το κούρεμα του χρέους δεν είναι η συμβατή λύση και να έρθει στις αρχές που είχε θέσει η δική μας παράταξη» τόνισε στη συνέχεια η κα Κεφαλογιάννη, για να υπογραμμίσει ότι ο κ. Τσίπρας «δεν είπε ότι για να ξεκινήσει η συζήτηση για την αντιμετώπιση του χρέους πρέπει να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση, να αποτραπεί το κούρεμα καταθέσεων που εσείς φέρατε ως κίνδυνο, να αποσυρθούν τα capital controls, που εσείς φέρατε».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top