Ο Πάγκαλος ανακηρύσσει τους 3 συν 1… καραγκιόζηδες της πολιτικής!

Δίνει το πολύ πέντε μήνες ζωής στην κυβέρνηση

Ο Πάγκαλος ανακηρύσσει τους 3 συν 1… καραγκιόζηδες της πολιτικής!

Ούτε δύο… παρελάσεις εκτιμά ότι θα βγάλει η κυβέρνηση ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

«Το συγκρότημα αυτό δεν έχει παραπάνω από τέσσερις ή πέντε μήνες ζωής και αυτό το βγάζω και από τη μέση ζωή των κυβερνήσεων στην Ελλάδα. Διότι υπάρχουν κυβερνήσεις, οι οποίες ήταν πάρα πολύ δραστήριες και μέχρι ενός σημείου επιτυχημένες. Δεν μπορεί να υπάρχει απόλυτα επιτυχημένη κυβέρνηση. Θα πέσει, γιατί θα διαφωνήσουν κάποια στιγμή μεταξύ τους, γιατί ο κ. Δρίτσας δεν θα θέλει να πουλήσει τον ΟΛΠ, γιατί η κυρία “φούφουτου” δεν θα θέλει να ανοίξει μεταλλείο στην περιοχή της» είπε μιλώντας στο Βήμα FM.

Όπως ισχυρίστηκε ο κ. Πάγκαλος, είναι πολύ πιθανόν ο Τσίπρας να μην μπορέσε�� και πάλι να επιβληθεί στο κόμμα του: «Αυτό θα το δούμε. Στον Λαφαζάνη δεν επιβλήθηκε. Ο Λαφαζάνης πήρε τους άλλους δύο καραγκιόζηδες, την κυρία Κωνσταντοπούλου και τον κ. Βαρουφάκη κι έφυγε. Ξέχασα τον Στρατούλη, δεν φαντάζομαι να θυμώσει… Από το ψηφοδέλτιο τούς πέταξε έξω, αυτοί φύγανε».

Ο κ. Πάγκαλος σχολίασε και τα εσωκομματικά της ΝΔ λέγοντας ότι ο κ. Τζιτζικώστας δεν έχει καμία ελπίδα: «Προσπαθεί να προσδώσει στην υποψηφιότητα τοπικά χαρακτηριστικά, πράγμα το οποίο είναι εντελώς απαράδεκτο βέβαια. Προσπαθεί να δώσει ηλικιακά χαρακτηριστικά, το οποίο είναι εξίσου, ελάχιστα θα πω, ικανοποιητικό. Προσπαθεί παρά πολύ να βρει συγκεκριμένο τρόπο».

Παράλληλα, κατηγόρησε τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας ότι μιλά για τζάκια όταν και ο ίδιος προέρχεται από τζάκι: «Μιλάει συνεχώς για “τζάκια” και οικογένειες, αποσιωπώντας ότι ο ίδιος προέρχεται από κολοσσιαίο “τζάκι” και κολοσσιαία οικογένεια πολιτικών και φεουδαρχών της Κεντρικής Μακεδονίας, οι οποίοι έχουν χιλιάδες ανθρώπους στη δούλεψή τους».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top