Εκτός εαυτού στη Βουλή ο Κασιδιάρης: Φωνές, επιθέσεις και καταγγελίες-Κόντρα και με Βαρεμένο

Οι μετανάστες, τα γιαούρτια και τα …όπλα-ΒΙΝΤΕΟ

Εκτός εαυτού στη Βουλή ο Κασιδιάρης: Φωνές, επιθέσεις και καταγγελίες-Κόντρα και με Βαρεμένο

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, όταν ανέβηκε στο βήμα της Βουλής για να μιλήσει στα πλαίσια της συζήτησης για τις προγραμματικές δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα.

Ο Χρυσαυγίτης βουλευτής, αφού χαρακτήρισε «οπερέτα» την κυβέρνηση, κατηγορώντας την, ότι «αντί να καλέσει επενδυτές και να ανοίξει δουλειές, γεμίζει την χώρα με λαθρομετανάστες» .

«Η χώρα βιώνει μια τραγική κατάσταση. Δεν υπάρχει καμία προοπτική στην Ελλάδα, με την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα… Πωλούνται τα αεροδρόμια, ο ΟΠΑΠ, όλα όσα φέρνουν χρήματα στην χώρα» πρόσθεσε, ασκώντας κριτική στον πρωθυπουργό. «Γιατί πήγε στην Λέσβο και δεν πήγε στην Κω... που είναι πιο οργανωμένοι οι πολίτες και είδαμε ότι όσοι κυβερνητικοί παράγοντες πήγαν εκεί τους υποδέχτηκαν με... γιαούρτια και ορθώς πράττουν, γιατί δεν είναι κατάσταση αυτή που έχει δημιουργηθεί» πρόσθεσε.

Παράλληλα, κατηγόρησε την κυβέρνηση για τα «Hotspots», που προτίθεται να φτιάξει στα νησιά, παρομοιάζοντας την, με την κυβέρνηση του «Τζέφρι Παπανδρέου» .

«Πανομοιότυπες καταστάσεις βιώναμε με τον Τζέφρι Παπανδρέου, όταν πήγαινε στο εξωτερικό και ξόδευε εκατομμύρια από τον κρατικό προϋπολογισμό για να κάνει τις βόλτες του. Τα ίδια κάνει και ο Τσίπρας. Δεν είναι αριστερή αυτή η κυβέρνηση, η κυβέρνηση δαπανά για τα καύσιμα του αεροσκάφους του πρωθυπουργού για το ταξίδι του στις ΗΠΑ 150.000 ευρώ, 13.000 για ενοικίαση αυτοκινήτων, 17.000 για την ΕΡΤ και 7000 ευρώ για προσωπικό φωτογράφο» κατήγγειλε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής .

«Εμείς δεν παίρνουμε φράγκο από τα δημόσια Ταμεία» συνέχισε, εξαπολύοντας επίθεση και στον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη, χωρίς ωστόσο να τον κατονομάσει, με αφορμή την δήλωση του τελευταίου πως το κόμμα του θα πάρει την κρατική χρηματοδότηση.

Όταν άρχισε η σειρήνα να χτυπά, θέλοντας να του υπενθυμίσει πως τελειώνει ο χρόνος του, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής δήλωσε «και ντουντούκα να βγάλετε, εμείς θα συνεχίσουμε κύριε Πρόεδρε», προκαλώντας την αντίδραση του αντιπροέδρου της Βουλής, Γ.Βαρεμένου (χρόνος στο ΒΙΝΤΕΟ περίπου 06:47).

«H έμμεση έστω κλήση για χρήση όπλων επιφέρει συνέπειες» σχολίασε ο κ.Βαρεμένος, μετά την ομιλία του κ.Κασιδιάρη.

«Ήταν προσωπικό αυτό κύριε πρόεδρε;» του απάντησε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

«Είναι σχόλιο. Αφορούσε στην ομιλία σας» σημείωσε ο αντιπρόεδρος της βουλής.

«Δεν το κατάλαβε κανείς αυτό που είπατε. Σε ποιο σημείο αναφέρθηκα σε χρήση όπλων;» τον ρώτησε στην συνέχεια ο κ.Κασιδιάρης.

«Ξαναβάλτε να ακούσετε την ομιλία σας για την Κω και πως περιμένει ο κόσμος με όπλα» είπε ο κ.Βαρεμένος, με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να αντιδρούν από τα έδρανα ζητώντας εξηγήσεις.

Το περιστατικό έληξε εκεί και στο βήμα ανέβηκε ο Σταύρος Κοντονής.

ΒΙΝΤΕΟ ΒΟΥΛΗ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top