Τα πάνω κάτω έρχονται στη Βουλή: Ο Σαμαράς παίρνει το γραφείο του Παπανδρέου

Επιθεωρεί τους χώρους ο Βούτσης για να βρει γραφεία και για την Ένωση Κεντρώων

Τα πάνω κάτω έρχονται στη Βουλή: Ο Σαμαράς παίρνει το γραφείο του Παπανδρέου

​Δεν του έφταναν όλα τα υπόλοιπα, τώρα πρέπει να ασχοληθεί και µε τη «µάχη» για τα γραφεία. Ο λόγος για τον νέο πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, ο οποίος βρέθηκε νωρίς νωρίς «στα βαθιά», αφού καλείται να δώσει λύση στα προβλήματα στέγασης στο κεντρικό κτίριο του Κοινοβουλίου, που προέκυψαν µετά τις εκλογές.

Χθες, Δευτέρα, ο κ.Βούτσης επιθεώρησε τα γραφεία του Κοινοβουλίου, ενώ έφτασε ακόμη και μέχρι το... υπόγειο, για να διαπιστώσει ποιοι χώροι είναι κενοί.

Προτεραιότητα είναι να εξυπηρετηθεί αμέσως η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ένωσης Κεντρώων, καθώς τα μέλη της δεν έχουν ακόμα γραφεία.

leventis_3_10_708.jpg

Επίσης, αναζητείται γραφείο για τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και σύμφωνα με πληροφορίες του Έθνους, εξετάζεται να του δοθεί το προνομιούχο γραφείο, που βρίσκεται δίπλα από την αίθουσα των δημοσιογράφων και ελάχιστα μέτρα από την είσοδο στην Ολομέλεια και ανήκει στον Γιώργο Παπανδρέου. Θυμίζουμε ότι ο πρώην πρωθυπουργός είχε εγκατασταθεί σε αυτό το γραφείο μετά την αποχώρηση του πρώην προέδρου της Βουλής Απόστολου Κακλαμάνη, ο οποίος μετακόμισε, όπως και οι άλλοι πρώην πρόεδροι της Βουλής που δεν επανεξελέγησαν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top