Μεϊμαράκης: Ο κ. Τσίπρας προσπάθησε να μας εξοντώσει λέγοντας ότι όλα είναι ωραία!

«Το προσχέδιο του προϋπολογισμού μας προσγειώνει στην πραγματικότητα»

Μεϊμαράκης: Ο κ. Τσίπρας προσπάθησε να μας εξοντώσει λέγοντας ότι όλα είναι ωραία!
«Ο κ. Τσίπρας προσπάθησε να μας εξοντώσει, λέγοντάς μας πόσο ωραία είναι η κατάσταση που παραλαμβάνει» είπε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης μιλώντας στο περιστύλιο της Βουλής μετά την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης από τον Αλέξη Τσίπρα.
«Δυστυχώς για τον ίδιο, το προσχέδιο του προϋπολογισμού μας προσγειώνει στην πραγματικότητα. Ότι Έρχονται μεγάλες περικοπές συντάξεων, φοροκαταιγίδα, έλλειμμα, ύφεση αντί για πλεόπνασμα και το 2015 και το 2016, αύξηση της ανεργίας» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ.
«Η ΝΔ ως υπεύθυνο κόμμα που αντιπροσω��εύει την μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη, το κοινωνικό πρόσημο του φιλελευθερισμού, θέλει να τονίσει ότι ανεξαρτήτως της εσωτερική της διαδικασίας είναι εδώ, παραμένει όρθια και ως συγκροτημένη πολιτική δύναμη θα προασπιστεί την πορεία προς για ανάπτυξη, για πρωτογενή πλεονάσματα και την διασφάλιση της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας» κατέληξε ο κ. Μεϊμαράκης, σημειώνοντας ότι η ΝΔ θα στηρίζει ό,τι εποικοδομητικό και ευρωπαϊκό φέρνει η κυβέρνηση και αντίστοιχα θα αποδοκιμάζει ότι υφεσιακό και αντιευρωπαϊκό φέρνει».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top