Παραμένουν τα «αγκάθια» μεταξύ των υποψηφίων της ΝΔ

Τι υποστηρίζουν για ημερομηνία, αριθμό εκλογικών κέντρων και χρηματικό αντίτιμο

Παραμένουν τα «αγκάθια»  μεταξύ  των υποψηφίων της ΝΔ
Τα «αγκάθια» παραμένουν μεταξύ των υποψηφίων για την ηγεσία στη ΝΔ, ως προς την ημερομηνία των εκλογών, το πόσες κάλπες θα στηθούν και το πόσο θα πληρώσουν όσοι πάνε τελικά να ψηφίσουν.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης απάντησε σήμερα σε όσους τον κατηγορούν ότι θέλει κλειστή και σύντομη εκλογική διαδικασία, ότι δεν ασχολείται με τα διαδικαστικά και ότι για αυτά τα ζητήματα θα αποφασίσει η ΚΕΦΕ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει προτείνει οι εκλογές να γίνουν στις 15 Νοεμβρίου, με τουλάχιστον 1.500 κάλπες, όπως το 2009 και ελάχιστο ή και μηδενικό αντίτιμο

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας θέλει οι εκλογές να γίνουν όσο πιο αργά γίνεται -πιθανόν το Νοέμβριο - ζητά πολλές κάλπες, και αντίτιμο 1-2 ευρώ σε όσους ψηφίσουν.

Όχι εκλογές τον Οκτώβριο, πολλές κάλπες και αντίθετος με ενδεχόμενη αύξηση του αντίτιμου συμμετοχής είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης. Όπως υποστήριξε αν η ΝΔ θέλει να κερδίσει τον Αλέξη Τσίπρα θα πρέπει να εκλέξει αρχηγό τον ίδιο, ενώ κατήγγειλε ότι δέχθηκε πυρά εκ των έσω…

Κυριάκος Μητσοτάκης και Άδωνις Γεωργιάδης παραμένουν κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι της Ν.Δ. στη διαδικασία των προγραμματικών δηλώσεων. Και οι δύο συμφώνησαν με την πρόταση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη να πάνε και οι 4 υποψήφιοι μαζί στο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στις 20 Οκτωβρίου στην Ισπανία. Όπως επίσης και να κληθεί ο Απόστολος Τζιτζικώστας στην επόμενη συνεδρίαση της Κ.Ο. να πει τις απόψεις του.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέτει θέμα, αν εκλεγεί ο Απόστολος Τζιτζικώστας, πώς θα λειτουργήσει η ΝΔ μέσα στη Βουλή με εξωκοινοβουλευτικό αρχηγό και ποιος θα την εκπροσωπεί εντός του Κοινοβουλίου. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top