Στη συνεδρίαση της ΚΟ κάλεσε ο Μεϊμαράκης τον Τζιτζικώστα:"Nα έρθει να μας πει τις απόψεις του"

"Σε αντίθεση με όσα λέγονται, εγώ θέλω πολλές κάλπες και ανοιχτή διαδικασία"

Στη συνεδρίαση της ΚΟ κάλεσε ο Μεϊμαράκης τον Τζιτζικώστα:"Nα έρθει να μας πει τις απόψεις του"

​Να συμμετάσχει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας κάλεσε τον υποψήφιο για την προεδρία του κόμματος Απόστολο Τζιτζικώστα ο πρόεδρος της Ν.Δ. και επίσης υποψήφιος για την ηγεσία, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, έχοντας πάρει το «οκ» και από τους κκ Μητσοτάκη και Γεωργιάδη.

Ο κ.Μεϊμαράκης ζήτησε από τον κ. Τζιτζικώστα να προσέλθει στην επόμενη συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ και να εκφράσει ως υποψήφιος πρόεδρος τις απόψεις του για τη στάση της ΝΔ στην ψηφοφορία για τις προγραμματικές και τους εφαρμοστικούς νόμους, εκτιμώντας ότι θα πάρει θετική απάντηση από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο κ.Μεϊμαράκης αποκάλυψε επίσης ότι σε επικοινωνία που είχε με όλους τους συνυποψηφίους του αποφάσισαν να μετέχουν και οι τέσσερις ως σύνεδροι στο συνέδριο του ΕΛΚ στα μέσα Οκτωβρίου.

Παράλληλα, απέρριψε τα περί επιθυμίας του για λίγες κάλπες και κλειστή διαδικασία: «Ακούω ότι κάποιοι λένε ότι θέλω λίγες κάλπες και κλειστή διαδικασία. Το αντίθετο» επεσήμανε ο κ. Μεϊμαράκης, διευκρινίζοντας ότι ο ίδιος έχει πει να γίνουν όλα μόλις η εταιρεία που θα αναλαβει τη διαδικασία θα είναι έτοιμη. «Όποτε θέλουν. Πολλές κάλπες, μαζί τους, να μη πληρώνουμε τίποτα, μαζί τους, να γίνουν οι εκλογές τον Δεκέμβρη, του χρόνου, ό,τι θελουν. Εγώ είπα την άποψή μου χωρίς να πω ημερομηνία. Δεν θα μπω στα διαδικαστικά. Η ΚΕΦΕ θα αποφασίσει», τόνισε

Ο κ.Μεϊμαράκης είπε ότι περιμένει να ακούσει τον Αλέξη Τσίπρα και τις προγραμματικές του δηλώσεις, ανακοινώνοντας ότι μετά τις προγραμματικές δηλώσεις θα πραγματοποιηθεί ευρύτερη σύσκεψη του προεδρείου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, η οποία μέχρι την εκλογή του νέου προέδρου θα κινηθεί με την ίδια διαδικασία, δομή και πρόσωπα, με την προηγούμενη θητεία.

Αναφερόμενος στο ζήτημα του ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση, υπενθύμισε ότι προεκλογικά είχε επισημάνει πως πρόκειται για εμπεδωμένη άποψη του ΣΥΡΙΖΑ που περιέχεται στο πρόγραμμά του ως μέτρο κοινωνικής δικαιοσύνης, λέγοντας με νόημα ότι περιμένει από τον πρωθυπουργό να πάρει πίσω το μέτρο που πλήττει τους αδύναμους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top