ΟΛΑ όσα κατέγραψε ο φακός στην εκλογή του Προέδρου της Βουλής

Οι χειραψίες, οι σημειώσεις και τα παραλειπόμενα της ψηφοφορίας

ΟΛΑ όσα κατέγραψε ο φακός στην εκλογή του Προέδρου της Βουλής

​Απ’ όλα είχε ο μπαχτσές στη χθεσινή ψηφοφορία του νέου Προέδρου της Βουλής, με τα παραλειπόμενα να δίνουν και να παίρνουν.

Όπως για παράδειγμα η στιγμή που ο Βασίλης Λεβέντης ψήφισε και αμέσως μετά κατευθύνθηκε στον Αλέξη Τσίπρα. Ο πρωθυπουργός κατέβηκε από τη θέση του και χαιρέτησε τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, ενώ του αποκάλυψε και πόσο πολύ συγκινήθηκε όταν έμαθε ότι ήταν συνεργάτης με τον πατέρα του.

Η Έλενα Κουντουρά πάλι, ψήφισε με πυρετό και έπιανε συνεχώς το μέτωπό της, μιας και δεν αισθανόταν καλά. Μάλιστα ζήτησε και τη γνώμη του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Λεωνίδα Γρηγοράκου, ο οποίος είναι γιατρός.

Ο φωτογραφικός φακός τσάκωσε επίσης την υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης, Μ. Κόλλια Τσαρουχά να φτιάχνει τον γιακά του βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων, Α. Μεγαλομύστακα, ενώ ο Ν. Κοτζιάς ήταν ο μοναδικός βουλευτής που δεν ορκίστηκε το Σάββατο και έδωσε πολιτικό όρκο την Κυριακή.

Την παράσταση βέβαια έκλεψαν οι κυρίες του κοινοβουλίου, με την Όλγα Κεφαλογιάννη να ξεχωρίζει, ντυμένη στα μαύρα, αλλά και την Αννέτα Καββαδία, η οποία επέλεξε ένα έντονο κίτρινο σακάκι για να φορέσει στη Βουλή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top