Κωνσταντοπούλου στο Twitter: Κάποιοι δεν ξέρουν αριθμητική ή είναι πολλά τα λεφτά

Διαψεύδει την είδηση ότι είχε και διέθεσε 12 γραφεία στην Επιτροπή Αλήθειας για το Δημόσιο Χρέος

​Την είδηση ότι διέθεσε 12 γραφεία στην Επιτροπή Αλήθειας για το Δημόσιο Χρέος διέψευσε κατηγορηματικά μέσω Twitter η τέως πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

"Όχι, δεν διατέθηκαν 12 γραφεία στην Επιτροπή Αλήθειας ούτε 3 γραφεία στην τέως πρόεδρο. Ή καποιοι δεν ξέρουν αριθμητική ή είναι πολλά τα λεφτά. Εκτός αν αυτοί που βάφτισαν το κρέας ψάρι τώρα πολλαπλασιάζουν τα... γραφεία. Μάλλον είναι το νέο θαύμα της μνημονιακής θρησκείας" έγραψε χαρακτηριστικά η κ. Κωνσταντοπούλου, ενώ έσπευσε να διευκρινίσει πως η Βουλή δαπάνησε συνολικά 12,5 εκατομμύρια ευρώ λιγότερα σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό δ��άστημα του 2014.

Νωρίτερα, είχε γίνει γνωστό πως η τέως πρόεδρος της Βουλής, με χθεσινή της απόφαση, διέθεσε στην Επιτροπή Αλήθειας για το Δημόσιο Χρέος έξι γραφεία εντός του Βουλευτηρίου (14, 16, 18, 22, 122 και 123) και έξι γραφεία στο κτίριο της Βουλής, στην οδό Μητροπόλεως (606, 607, 702-703, 705 και 710), ενώ η ίδια θα διατηρήσει το μισό γραφείο που διατηρεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο κτίριο της οδού Μητροπόλεως (706).

konstantopoulou.jpg

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top