Βουλή+Styling: Δείτε τις παρουσίες που ξεχώρισαν στην σημερινή ψηφοφορία (ΦΩΤΟ)

Με τρικουάζ κολιέ η Παπαρήγα!

Βουλή+Styling: Δείτε τις παρουσίες που ξεχώρισαν στην σημερινή ψηφοφορία (ΦΩΤΟ)

Grande… εμφανίσεις έκαναν και σήμερα στην ψηφοφορία για τον νέο Πρόεδρο της Βουλής οι βουλευτίνες! Μέχρι και η βουλευτής του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα εμφανίστηκε με τρικουάζ κολιέ!

aleka.jpg

Ανάμεσα σε αυτές που ξεχώρισαν ήταν η πρώην υπουργός τουρισμού και βουλευτής της ΝΔ, Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία επέλεξε μια σκούρη κλος φούστα και μια navy στενή μπλούζα με ένα σακάκι που είχε λεπτομέρειες διαφάνειας!

kefa.jpg

Η γαλάζια βουλευτής της ΝΔ, Άννα Καραμανλή προτίμησε ένα μαύρο μπλουζάκι και ένα χακί παντελόνι με ένα εντυπωσιακό ασημένιο κολιέ.

karamanli.jpg

Εντυπωσιακή ήταν και η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, αλλά και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αννέττα Καββαδία, η οποία φόρεσε ένα κίτρινο σακάκι με αποκαλυπτικό μαύρο στενό μπλουζάκι.

koidoua.jpgkavadia.jpg

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, από την άλλη πλευρά, φόρεσε ένα πορτοκαλί σακάκι και ξεχώριζε, όπου και να καθόταν!

fori.jpg

Η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη επέλεξε, όπως και στην ορκωμοσία της Βουλής, ασπρόμαυρο σύνολο, ενώ η βουλευτής της Συγγρού Κατερίνα Παπακώστα φόρεσε ένα καφέ φόρεμα με διαφάνεια.

dora.jpgpapakosta.jpg

Δείτε επίσης:

Ζαλίστηκαν…με το ντεκολτέ της βουλευτίνας-Τα είδαν όλα αν και είχαν ακόμη την τσίμπλα στο μάτι!

Τα highlights της ορκωμοσίας: Τα φορέματα, οι χειραψίες και οι selfies του Φίλη

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top