Με φούξια μπλούζα,έντονο eyeliner και αιχμές παρέδωσε την προεδρία της Βουλής η Κωνσταντοπούλου

Δείτε αναλυτικά τον διάλογο που είχε με το νέο ΠτΒ, Ν.Βούτση

Με φούξια μπλούζα,έντονο eyeliner και αιχμές παρέδωσε την προεδρία της Βουλής η Κωνσταντοπούλου

​Φορώντας μαύρο κοστούμι (στην κλασική γραμμή), φούξια μπλούζα και ψηλές γόβες εμφανίστηκε η Ζωή Κωνσταντοπούλου για να παραδώσει την προεδρία της Βουλής στο νέο πρόεδρο κύριο Νίκο Βούτση.

vouli.jpgmoni.jpg

Με... μαλλί κομμωτηρίου, έντονη γραμμή eyeliner και περιποιημένο μανικιούρ η κα Κωνσταντοπούλου πέταξε για ακόμη μια φορά τα καρφιά της στην προηγούμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στην σύντομη και .. ψυχρή τελετή παράδοσης-παραλαβής, δίνοντας τα εύσημα στον εαυτό της!

olss.jpg

«Σας παραδίδω την προεδρία της Βουλής έχοντας υπηρετήσει το καθήκον μου από την πρώτη ως την τελευταία μέρα, έχοντας προσπαθήσει να υλοποιήσω όλα εκείνα στα οποία αναφέρθηκα κατά την εναρκτήρια ομιλία μου. Αποτελεί τιμή η ολοκλήρωση της θητε��ας μου στην προεδρία μίας Βουλής που θεωρήθηκε εμπόδιο στην ολοκλήρωση των μνημονίων, ότι δεν παρέδωσα τα κλειδιά της Βουλής στους δανειστές, ότι σας παραδίδω το έργο των Επιτροπών και εργασιών που πρέπει να ολοκληρωθούν», είπε και πρόσθεσε ότι «σας δίνω, για να μην παραπέσουν, όπως γίνεται συνήθως στο Δημόσιο, την Έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους για τις γερμανικές οφειλές, τις δύο Εκθέσεις της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους, το πόρισμα για την Siemens».

momo2.jpg

«Προσδοκώ και αναμένω ότι αυτές οι πολύτιμες εργασίες θα ολοκληρωθούν» συνέχισε η κα Κωνσταντοπούλου με το γνωστό της ύφος, ξεκαθαρίζοντας πως η ίδια δεν θα είναι «αρωγός σε διαδικασίες προώθησης μνημονίων και κατάλυσης της δημοκρατικής λειτουργίας». «Σας εύχομαι καλή επιτυχία. Όλους θα μας κρίνει η ιστορία», κατέληξε.

vouli6.jpg

«Ο λαός μας έχει αποτιμήσει όλους», απάντησε ο νέος πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης στις αιχμές που άφησε η κα Κωνσταντοπούλου, υπογραμμίζοντας πως «δεν θα ήθελα να υπάρξει πολιτική αντιπαράθεση, γιατί είναι αλήθεια ότι ακούστηκαν το προηγούμενο διάστημα εκφράσεις που θα οδηγούσαν σε οξύτατη αντιπαράθεση».

vouli2.jpg

Όταν ολοκληρώθηκε η σύντομη συνομιλία τους μπροστά στις κάμερες, η κα Κωνσταντοπούλου προσφέρθηκε να του δείξει τους χώρους με τον κ.Βούτση να ανταποκρίνεται θετικά.

vouli5.jpg

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ της ΕΡΤ

Δείτε επίσης:

Ο Ν.Βούτσης είναι νέος Πρόεδρος της Βουλής: 181 βουλευτές τον επέλεξαν με μυστική ψηφοφορία

Νίκος Βούτσης: O νέος ΠτΒ ασχολείται χρόνια με τα πολιτικά, έχει 3 παιδιά και ξέρει Γερμανικά

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top